-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به نظر من این مشکل از conflict جاوا اسکریپت باشه
چندین راه داره - راه اول : از پلاگین jQuery Easy برای رفع تداخل جی کوئری استفاده کنید شاید جواب بگیرید
راه بعدی : سورس سایت رو باز کنید ببینید چه فایلهای حاوا اسکریپتی لود میشه برید یکی یکی نام اون فایلها رو تغییر بدید ببینید مشکل از تداخل کدوم فایل هست (البته بعد از چک کردن نام فایل رو به حالت قبل تغییر بدید)
و راه اصلی و بهتر : از سایتی که قالب رو خریداری کردید بگید پیگیری کنن مشکلتون رو حل کنن
قالب تون sj_univer از شرکت Smartaddons هست پشتیبانی سایت Smartaddons روزهای دوشنبه تا جمعه هست و خیلی زود جواب میدن
به نظرم تیکت بزنید اونجا خیلی سریعتر به جواب برسید
بازم شرمنده کاری از دستم بر نیومد لطفا اگه به نتیجه ای رسیدید اعلام کنید شاید برای بقیه کاربران هم همین مشکل بوجود بیاد و با دیدن تاپیک مشکل شون رفع بشه
موفق باشید
------------------------------------------------------
سلام و درود
ممنونم دوست عزیز شما چند بار زحمت کشیدین و سایت و رو بررسی کردین .ممنونم از شما . ولی فکر نکنم به نتیجه برسم چون هیچ کدوم از کار هایی که شما فرمودین انجام بدم رو آشنایی ندارم و نمیتونم . البته jQuery Easy رو نصب کردم ولی استفاده از این افزونه و چگونگی حل مشکل با آن رو بلد نیستم . من با برنامه نویسی و این موارد اصلا آشنایی ندارم
بنظر شما از همکاران جوملا کسی هست که دسترسی بدم بیشتر بررسی کنن ؟
بازم ممنونم از زحمات شما
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-28-2015 05:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)