-
اسلاید سایت
سلام.
چجوری میتونم تعداد اسلایدر هام رو زیاد تر کنم فعلا فقط دوتا عکس نشون میده
توی مدیریت هم جایی ک بشه تنظیمات اسلایدر رو عوض کرد پیدا نکردم
اینم ادرس سایت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-25-2015 09:36 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
بررسی کردم
فکر کنم شما از افزونه Sj Carousel for Virtuemart برای نمایش اون اسلاید شو استفاده میکنید اما دقیق نمیدونم همین باشه یا خیر
برای اطمینان شما برید مدیریت ماژول ها ، ف ی ل تر جستجو ماژول ها رو بزارید روی Position Main Bottom ببینید چه ماژول هایی هست ، ماژول اسلاید شو شما تو اون موقعیت که گفتم هست
اگه از افزونه Sj Carousel for Virtuemart باشه که یه دسته از محصولات Virtuemart رو بهش معرفی کردید به صورت اسلاید شو نمایش میده کافیه مطالب بیشتری تو اون مجموعه منتشر کنید تا تو اسلاید شو هم نمایش بده
-
-
سلام
چطور میتونم به قسمت سر ریز منوی کامپوننت گزینه widget- kit v رو اضافه کنم؟
-
-

نوشته اصلی توسط
محبوب
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
چطور میتونم به قسمت سر ریز منوی کامپوننت گزینه widget- kit v رو اضافه کنم؟
سلام
لطفا سوال جدید رو در تاپیک جدید ایجاد کنید
کامپوننت ویجتکیت بخش های مختلفی داره مثلا نقشه گوگل ، اسلاید شو و ...
ابتدا اون حالتی که میخاید رو از مدیریت جوملا - کامپوننت ویجت کیت مثلا قسمت اسلاید شو در این قسمت اسلاید شو رو میسازید
سپس به مدیریت ماژول ها رفته و یه ماژول جدید از نوع ویجتکیت میسازید و اون اسلایدشو که ساختید رو جهت نمایش انتخاب میکنید و در موقعیت مربوطه ذخیره میکنید تا در سایت نمایش داده بشه
البته میتونید با پلاگین modules anywhere این اسلاید شو رو توی مطالب هم استفاده کنید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
لطفا سوال جدید رو در تاپیک جدید ایجاد کنید
کامپوننت ویجتکیت بخش های مختلفی داره مثلا نقشه گوگل ، اسلاید شو و ...
ابتدا اون حالتی که میخاید رو از مدیریت جوملا - کامپوننت ویجت کیت مثلا قسمت اسلاید شو در این قسمت اسلاید شو رو میسازید
سپس به مدیریت ماژول ها رفته و یه ماژول جدید از نوع ویجتکیت میسازید و اون اسلایدشو که ساختید رو جهت نمایش انتخاب میکنید و در موقعیت مربوطه ذخیره میکنید تا در سایت نمایش داده بشه
البته میتونید با پلاگین modules anywhere این اسلاید شو رو توی مطالب هم استفاده کنید
موفق باشید
سلام مرسی از جوابتون
فکر کنم درست متوجه سئوال بنده نشدید
من اصلا" نمیتونم گزینه widget kit رو ببینم میخوام بدونم تیک این گزینه کجاست تا با فعال کردنش اونو داخل منوهام داشته باشم
-
-
فعال کردنی نداره آقا یا خانم محبوب
شما باید کامپوننت Widgetkit رو نصب کنید که بعد از نصب گزینه widgetkit به لیست کامپوننت های شما اضافه میشه و میتونید ازش استفاده کنید
Widgetkit دو نسخه داره یکی رایگان دیگری تجاری
نسخه رایگان رو از لینک زیر میتونید دانلود کنید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
فعال کردنی نداره آقا یا خانم محبوب
شما باید کامپوننت Widgetkit رو نصب کنید که بعد از نصب گزینه widgetkit به لیست کامپوننت های شما اضافه میشه و میتونید ازش استفاده کنید
Widgetkit دو نسخه داره یکی رایگان دیگری تجاری
نسخه رایگان رو از لینک زیر میتونید دانلود کنید
موفق باشید
سلام من روی این لینک رفتم ولی نصب نشد
روی این لینک کلیک کردم وگزینه دانلود رایگان را انتخاب کردم با کلیک روی آن صفحه ارور باز میشه
عجله دارم راه دیگه ای نداره؟
-
-
این لینک رو باید باز میکردید نسخه لایت رو دانلود میکردید لینک مستقیم نبود
این لینک مستقیم افزونه
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
این لینک رو باید باز میکردید نسخه لایت رو دانلود میکردید لینک مستقیم نبود
این لینک مستقیم افزونه
موفق باشید
این که وارد سایت آپلود فایل میشه
-
-

نوشته اصلی توسط
محبوب
این که وارد سایت آپلود فایل میشه

سلام
شرمنده
الان این لینک صحیح هست خودم چک کردم
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)