-
جایگزین نمودن سایتها
سلام دوستان عزیز
من در خصوص جایگزین نمودن سایت سوال داشتم
در واقع الان سایتی دارم که جوملا 1.5 است. سایت دیگری در لوکال در جملا 3 طراحی نموده ام که میخواهم جایگزین سایت قبلی بشود. یعنی یک دامین وجود دارد.
لطفا من را راهنمایی کنید که مراحل کار چگونه است. اینکه باید در محیط هاست چطوری عمل کنم؟ اینکه اطلاعات را چگونه باید انتقال بدهم؟ و کلا با جزئیات راهنمایی کنید مراحل چطوری باید باشه
سپاس فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-21-2015 07:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
یعنی من این پست خوندم یه یا خدا گفتم !
یکم سخته !
دوتا نظریه می تونم بهتون بدم
اولی که راحت ترینه !!
سایت قبلی رو کلاً پاک کنید ! جدید که کامل طراحی کردید جایگزین کنید که البته برای سئو می خورید ب مشکل! اطلاعات دیتا بیس رو هم می تونید بک آپ بگیرید و ب جدید انتقال بدید برای مطالب
راه دوم
اول سایت به 2.5 ارتقا بدید بعد از 2.5 به 3 ارتقا بدید ! قطعاً قالبتون دیگه جواب نمی ده! قالب جدید جایگزین می کنید ! اون بالا نوشته مستندات جوملا!! روش کامل انتقال هست
می تونید مطالعه کنید
آرزوی موفقیت
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
نگید تروخدا سخته!!
راه اول انتخاب میشه
یکم منو واضح راهنمایی کنید میرم که انجام بدم:
سایت قبلی را کلا پاک کنید؟ چطوری؟
سایت چدید را جایگزین کنم؟ دیتابیس رو که ایمپورت میکنم (آیا باید در دیتابیس قبلی ایمپورت کنم؟؟ و اگر ایمپورت کردم جایگزین قبلی میشه؟)، فایلها هم باید با اف تی پی انتقال بدم (فایلهای قبلی رو چکار کنم؟)
و اینکه آی پی هاستم به اف تی پی وصل نمیشه!! راه دیگه ای برای انتقال هست؟
سپاس فراوان
-
-
سلام
سی پنل داری ؟ یا دایرکت ادمین ؟ ورژن php سایت ؟
از دیتا بیس یه بکاپ بگیرید از phpmyadmin
برای انتقال از لوکال به هاست هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای پاک کردن سایت قبلی بردید داخل هاست
رو پوشه اول کلیک کنید shift نگه دارید پوشه آخرم انتخاب کنید !
دکمه delet بزنید
جای رضا رو هم خالی می کنم چای بیسکویت یادت نره دوست عزیز
به مشکل برخوردی همینجا مطرح کنید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
ممنونم توضیحات خوبی بود. دارم انجام میدم/ چای بیسکوییت هم نوش جانتان
فقط میدونید مشکل من چیه. یه هاست دارم با دو تا subscription با دو تا دامین، با دو تا دیتابیس .... یکی از این subscription ها و یکی از این دامین و دیتا بیس ها مربوط به سایت من می باشد که قراره جایگزینش کنم. حالا گیج شدم دیتابیس جدیدم و فایلهای سایت جدیدم را کجا باید آپلود کنم؟؟!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
رفتم یه دامین جدید اضافه کردم (البته من باید از همون دامین سایت قبلی استفاده کنم ولی الان با یه دامین مستعار ایجاد کردم). دیتا بیس جدید ایجاد کردم و دیتابیسمو ایمپورت نمودم
فقط اینکه:
1- در file manager مربوط به این دامین جدیدم، اطلاعات سایت قبلی هست. باید اینجا فایل های قبلی رو پاک کنم و فایل های جدید را وارد کنم؟
2- و اینکه چجوری ارتباط با دامین سایت با این اطلاعات جدید برقرار میشه؟
-
-
دوست عزیز اگر به زبان انگلیسی مسلط هستی به لینک زیر برید و آموزش مرحله به مرحله مهاجرت جوملا 1.5 به جوملا نسخه 3 ببینید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
گلم اگه میخوای سایت قدیم باشه جدید هم باشه باید جدید رو تو یه پوشه بریزی بعد اون دامین رو به پوشه جدید متصل کنی
اگه سایت قدیم رو نمیخوای فایلهای قبلی رو حذف کن فایل جدید آپ کن
برای این طور موارد به پشتیبان هاست تیکت بزنید زودتر جواب میگیرین چون اطلاعات دقیق از هاست و کنترل پنل دارن اینجا جواب ها کلی هستن
-
کاربر مقابل از hosseintv عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
hosseintv
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گلم اگه میخوای سایت قدیم باشه جدید هم باشه باید جدید رو تو یه پوشه بریزی بعد اون دامین رو به پوشه جدید متصل کنی
برای این طور موارد به پشتیبان هاست تیکت بزنید زودتر جواب میگیرین چون اطلاعات دقیق از هاست و کنترل پنل دارن اینجا جواب ها کلی هستن
با سلام و تشکر از شما
لپ مطلبو ادا کردید . ممنون
مجهولات ذهنی من رو برطرف نمودید
-
-

نوشته اصلی توسط
hosseintv
سلام
اینکه گفتید یه فولدر جدید ایجاد کنم و اطلاعات سایت جدید را در آن قرار بدم، در اینصورت چجوری باید دیتا بیس جدیدم را بیارم که بتونم اطلاعات کاربران و مطالب سایت قبلی را هم داشته باشم؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)