-
عدم نمایش محتوا
سلام
من دو سایت جوملایی دارم که متاسفانه الان هیچکدوم محتواش نمایش داده نمیشه و فقط صفحه سفید هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تا قبل این درست کار میکرد ولی الان نمیدونم مشکلشون چیه هیچ تغیری هم داده نشده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-10-2015 04:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
گزارش خطا رو فعال کن ببین خطا ها چیه
-
-
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 14588 bytes) in E:\PARSDATA\users\razavi-elt.ir\www\modules\mod_sj_content_accordion\core\h elper_image.php on line 300
یکیش اینه ولی متاسفانه نمیدونم چه خطاییه
و تنظیمات کلی یکی از سایت هام هم متاسفانه یه زبان عجیب غریبه (نام سایت
پیام غیر ÙØ¹Ø§Ù„ اختصاصیپ ) که نمیتونم گزارش خطاش رو فعال کنم
ویرایش توسط simin-1618 : 08-10-2015 در ساعت 06:36 AM
-
-
فایل Configuration.php موجود در روت سایت رو باز کنید public $error_reporting رو ویرایش کنید و به
کد:
public $error_reporting = 'maximum';
تغییر بدید
0 رو هم به 1 تغییر بدید
موفق باشید
-
-
ممنون مشکل یکیش رو حل کردم با خطایی که نشون داد ولی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] همچنان صفحه سفید نشون میده بدون هیچ خطایی
-
-

نوشته اصلی توسط
simin-1618
ممنون مشکل یکیش رو حل کردم با خطایی که نشون داد ولی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] همچنان صفحه سفید نشون میده بدون هیچ خطایی
گزارش خطا رو فعال کردید ؟
آخرین بار افزونه ای چیزی نصب کردید ؟ اگه جواب مثبت هست از طریق phpmyadmin اون افزونه رو غیرفعال کنید شاید درست بشه
موفق باشید
-
-
جدا از راهنمایی دوست خوبمون اگر نمی تونید چیزی ببینید از هاست درخواست بک اپ بدید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)