-
عدم اجرای زمپ
باسلام وعرض ادب
سیستم عامل کامپیوتر من ویندوز 7 بوده و از زمپ استفاده می کردم سیستم عامل را به ویندوز 10 بروز رسانی کردم. بعد از آن برنام زمپ به علت استفاده سیستم عامل جدید از پورت 80 اجرا نمی شد.
برای رفع این مشکل Task Manager را اجرا کردم و بر روی Tab Services گزینه World Wide Publishing Service را Stop کردم و سپس زمپ را اجرا کردم . بعد از آن برنامه ها در لوکال به خوبی کارمی کند. می خواهم بدانم به نظر اساتید محترم این کار صحیح است و در آینده با مشکلی روبرو نمی شوم.؟ اگر راه بهتری هست لطفا راهنمایی نماید.
ارادتمند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-10-2015 07:57 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
یه جستجو بزنید توی انجمن بد نیست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قبلا خودم جواب دادم
موفق باشید
-
-
باسلام و عرض ادب
جناب P30Yaran با تشکر از لطف و راهنمایی جنابعالی
به اطلاع می رسانم که هر چند این کارها را بارها انجام و آزمایش نمود بودم و در همین انجمن موضوعات این حقیر را بررسی کنید. با این مشکل چند بار روبرو شدم متاسفانه نتوانستم آن را حل کنم و در انجمن هم راه حلی برای آن نیافتم به ناچار از زمپ نسخه 1.8.1 را نصب نمودم که مشکل حل شد، این بار نیز با نصب ویندوز 10 دچار این مشکل شدم.
جهت اطلاع جنابعالی مراحل زیر را انجام دادم
در مسیر نصب زمپ، این فایل را باز کنید : C:\xampp\apache\conf\httpd.conf
عبارت Listen 80 را پیدا کرده و آنرا به Listen 8080 تغییر دهید.
در مرحله بعدی عبارت ServerName localhost:80 را پیدا و آنرا به ServerName localhost:8080 تغییر دهید.
سپس فایل را ذخیره و مراحل زیر را دنبال کنید:
مجددا در مسیر نصب xampp این فایل را باز کنید : C:\xampp\apache\conf\extra\http.ssl.conf
عبارت Listen 443 را پیدا و به Listen 4499 تغییر دهید.
در آخر نیز عبارت ServerName localhost:443 را به ServerName localhost:4499 تغییر دهید.
و سپس بعد از اجرای زمپ این پیام را دریافت نمودم
Problem detected!
Tomcat WILL NOT start without the configured ports free!
You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
or reconfigure Tomcat and the Control Panel to listen on a different port
در نتیجه برنامه ها نیز در لوکال اجرا نشد. مجبور شدم از همان روشی که در بالا توضیح دادم استفاد نمایم.
باتشکر از لطف و محبت جنابعالی
ارادتمند
-
کاربر مقابل از comroud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
بعد از اعمال تغییرات باید xampp رو یه بار Stop و سپس Run کنید ! این کار رو کردید ؟؟
میشه از خطاهایی که موقع اجرا گرفته میشه عکس بگیرید یا خطاها رو بنویسید ؟
معمولا دلیل Run نشدن رو خودش مینویسه میگه کدوم برنامه داره از پورت استفاده میکنه
اگه بازم مشکل داشتید از این دو لینک زیر کمک بگیرید مفید خواهد بود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
ویرایش توسط P30Yaran : 08-12-2015 در ساعت 03:53 AM
-
-
باسلام و عرض ادب
جناب P30Yaran با تشکر از لطف و پیگری جنابعالی
بله بعد از اعمال تغییرات زمپ را از نو اجرا نمودم و نتیجه آن بشرح زیر می باشد
Problem detected!
من در این خصوص خیلی جستجو نمودم حتی در برخی از وب سایت های خارجی و حتی به وب سایت خود زمپ و انجمن آنها مراجعه نمودم، به هر حال نتیجه ای نگرفتم ، به جستجو ادامه خواهم داد و از راهنمایی های شما هم استفاده خواهم کرد و نتیجه را خدمتان عرض خواهم نمود.
ارادتمند
-
-

نوشته اصلی توسط
comroud
باسلام و عرض ادب
جناب P30Yaran با تشکر از لطف و پیگری جنابعالی
بله بعد از اعمال تغییرات زمپ را از نو اجرا نمودم و نتیجه آن بشرح زیر می باشد
Problem detected!
من در این خصوص خیلی جستجو نمودم حتی در برخی از وب سایت های خارجی و حتی به وب سایت خود زمپ و انجمن آنها مراجعه نمودم، به هر حال نتیجه ای نگرفتم ، به جستجو ادامه خواهم داد و از راهنمایی های شما هم استفاده خواهم کرد و نتیجه را خدمتان عرض خواهم نمود.
ارادتمند

سلام
دوست عزیز من خودم به شخصه این مشکل رو نداشتم که درگیر ش باشم و راه حلش رو بفهمم
بخاطر شما جستجو کردم و نتیجه ها رو اعلام کردم خدمتتون ( که جواب ها برای کاربران دیگه درست بوده و مشکل شون که عین مشکل شما بود رفع شده بود)
طبق فرمایش خودتون
گفته برنامه ای که داره از پورت فوق استفاده میکنه رو یا حذف کنید یا غیرفعال کنید یا تنظیمات ش رو تغییر بدید که از این پورت استفاده نکنه
بازم جستجو میکنم به نتیجه بهتری رسیدم بهتون اطلاع میدم
راستی برنامه Skype رو سیستم تون نصب نیست ؟
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)