-
بالا نیامدن سایت و نمایش پیغام خطا
سلام دوستان، وقتتون بخیر
سایت و ادمین پنل سایت بالا نمیان و تنها صفحه اینترو بالا میاد. parsava.net
این پیغام خطا رو نشون میده:
Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Table 'nrppar41_parsava.wufin_session' doesn't exist SQL=DELETE FROM `wufin_session` WHERE `time` < '1438785901'
ممنون میشم راهنمایی کنید، چند ماه گذشته هم افزونه جدیدی نصب نکردم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-05-2015 03:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در ابتدای کار از دیتابیس تون بکاپ تهیه کنید
سپس برید توی phpmyadmin بعد دیتابیس تون رو انتخاب کنید و repair بزنید ببینید به نتیجه ای میرسید!!!

اگه جواب نگرفتید
راه دوم : جدول session رو خالی کنید . حواستون باشه دراپ نکنید به اشتباه .
کش جوملا و مرورگر رو هم خالی و تست کنید درضمن پیشوند جداول دیتابیس رو با پیشوند جداول فایل configuration هم چک کنید
اگه باز جواب نگرفتید کاری که تو فیلم زیر انجام میده رو تست کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیشنهاد میکنم حتما روی لوکال انجام بدید که سایت به مشکل برنخوره یا از دیتابیس و فایلهای هاست نسخه بکاپ تهیه کنید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
salam, khaste nabashid, man vaghti ke varede modiriate site misham har taghyiri ke midam va mataleb ro avaz mikonam vaghti nemayeshe site ra mizanam kollan ye chizaye dige miad, lotfan begid ke moshkel az kojast, mamnoonam
-
-
salam, khaste nabashid, man vaghti ke varede modiriate site misham har taghyiri ke midam va mataleb ro avaz mikonam vaghti nemayeshe site ra mizanam kollan ye chizaye dige miad, lotfan begid ke moshkel az kojast, mamnoonam
سوالات مختلف رو توی تاپیک جدید مطرح کنید تا پاسخ بدیم
باید سایت تون رو دید و مشکل رو بررسی کرد اینجوری که میگید فکر کنم توی phpmyadmin دو تا دیتابیس دارید آدرس دیتابیس رو که تو مدیریت جوملاست با فایل configuration تون هست متفاوت گذاشتید
مدیریت جوملا تغییرات رو توی یه دیتابیس ذخیره میکنه اما چون فایل configuration یه دیتابیس دیگه معرفی کردید اطلاعات اون دیتابیس رو نشون میده
باید دسترسی بدید تا بررسی کنیم اینجوری نمیشه نظر دقیق داد
موفق باشید
-
-
با تشکر از زحماتتون، یک بار دیگه نصب کردم درست شد، خیلی ممنونم.
-
-

نوشته اصلی توسط
setarehh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان، وقتتون بخیر
سایت و ادمین پنل سایت بالا نمیان و تنها صفحه اینترو بالا میاد. parsava.net
این پیغام خطا رو نشون میده:
Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Table 'nrppar41_parsava.wufin_session' doesn't exist SQL=DELETE FROM `wufin_session` WHERE `time` < '1438785901'
ممنون میشم راهنمایی کنید، چند ماه گذشته هم افزونه جدیدی نصب نکردم
الان سایت تون رو چک کردم باز میشه بدون مشکل ، اگه مشکلتون حل شده بگید با چه روشی حل شده تا اگه کاربری مشکل شما رو داشت بتونه سریعتر به نتیجه برسه
موفق باشید
-
-
من هر کاری که می کنم این مشکل بر طرف نمی شه.
راه حل چیست؟
-
-

نوشته اصلی توسط
zarrin1384
من هر کاری که می کنم این مشکل بر طرف نمی شه.
راه حل چیست؟
کدوم مشکل ؟
توی این تاپیک پستی از طرف شما با طرح عنوان مشکل تون نیست !!!!!!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)