سلام
من میخواستم روی یه سایت کاریابی که فرم های ثبت نام داره درگاه پرداخت بذارم که بعد از پرکردن فرم ، یعنی قبل از ارسال فرم به درگاه وصل بشه
از rsform استفاده کردم
چجوری این کارو انجام بدم.
خیلی فوریه ممنون میشم کمک کنید

سلام
من میخواستم روی یه سایت کاریابی که فرم های ثبت نام داره درگاه پرداخت بذارم که بعد از پرکردن فرم ، یعنی قبل از ارسال فرم به درگاه وصل بشه
از rsform استفاده کردم
چجوری این کارو انجام بدم.
خیلی فوریه ممنون میشم کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
با RS Form میشه فرمی طراحی کرد که اون رو به ثبت نام جوملا لینک داد یعنی با پرکردن فرم کاربر در سیستم ثبت نام انجام بده و میتونید برای فرم تون درگاه پرداخت تنظیم کنید که کاربر مبلغ مورد نظر رو پرداخت کنه
برای پرداخت افزونه بانک های ملت و ... وجود داره
برای تنظیم کردن ثبت نام با تکمیل فرم هم باید پلاگین عضویت rsform رو داشته باشید و برای نحوه انجام این کار هم به لینک زیر رجوع کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون، میشه پلاگین زرین پال مربوط به rsform رو نصب کنم که قبل ارسال فرم پرداخت رو انجام بده؟کار میکنه؟نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به نظر من از RSMembership استفاده نمایید.
راستی اینم بگم که میخوام به ازای پرکردن هر فرم درخواست کار کاربر هزینه پرداخت کنه، نه فقط به ازای عضویت در سایت!!!
سلام
بله کار میکنه
من paypal کارکردم که انجام داده و حتی وضعیت پرداخت رو هم میزنه که آیا پرداخت تایید شده یا خیر
![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)