-
خطا در RSMembership
سلام
میدونم که پشتیبانی از افزونه های تجاری در حیطه کاری این فروم نیست ولی برای اطمینان از عملکرد جوملای خودم این سوال رو مطرح میکنم :
من کامپوننت RSMembership رو نصب کردم و یک اشتراک هم تعریف کردم . زمانی که کاربر روی دکمه خرید اشتراک کلیک میکنه برای انجام بقیه کارها با پیام خطای زیر مواجه میشم:
Not Found
The requested URL /joomla-overview/dummy-item13/subscribe-to/1-1 was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
آیا این خطا از جوملای من هست یا نه ؟
با تشکر .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-16-2015 06:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
The requested URL /joomla-overview/dummy-item13/subscribe-to/1-1 was not found on this server.
شما نوع لینک ها رو از بخش پیکربندی جوملا تغییر ندادید ؟
نام مستعار منو ها رو تغییر ندادید؟؟
یه منو جدید بسازید با اون تست کنید
-
-
من از یک بسته نصبی استفاده کردم و احتمالا این کار رو انجام داده .
چطور پیکربندی لینک ها رو اصلاح کنم .؟
با تشکر
-
-

تنظیمات SEO : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرسهای بهینه برای موتورهای جستجو : آدرسهایی مانند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که بسیار طولانی هستند و تفسیر آن بوسیله انسان و حتی موتورهای جستجو نیز دشوار است را میتوان سادهتر کرد.
در صورتیکه این گزینه روی بلی باشد آدرس به شکل کوتاهتری و با مفهوم بیشتر و بهتری نشان داده میشود مانند : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] . متن getting_started نام مستعاری است که در محتوا و تعریف منو ایجاد شده است.
استفاده از mod_rewrite : هنگامی که این پارامتر روی بلی تعیین شده باشد تابع mod_rewrite آپاچی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] index.php را از بخشی از آدرس سایت حذف مینماید. بنابراین آدرس سایت به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تبدیل خواهد شد. این آدرس برای موتورهای جستجو نیز بهینهتر میباشد.
نکته: کاربران Apache قبل از اینکار میبایست فایل htaccess.txt را به .htaccess تبدیل کنند.
افزودن پسوند به آدرسها : در صورتیکه این گزینه روی بلی قرار گیرد، [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یک پسوند .html به انتهای آدرس سایت اضافه میکند. آدرسهایی که در بالا ذکر شد بدین صورت نمایش داده میشوند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این تنظیمات تاثیری بر عملکرد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ندارد و این به سلیقه شما بر میگردد که از این امکان استفاده کنید یا خیر.
نام مستعار یونیکد : این گزینه بصورت پیشفرض روی خیر هست. هنگام ذخیره محتوا منو و هر آیتم دیگری چنانچه نام مستعار را وارد نکنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از تاریخ و زمان برای این فیلد استفاده میکند. چنانچه این گزینه را روی بلی قرار دهید از نام متسعار یونیکد زبان استفاده میکند.
نام سایت در عنوان صفحات : نمایش نام سایت در تمامی صفحات که بصورت پیشفرض روی خیر قرار دارد و شما میتوانید این تنظیمات را تغییر داده و نام سایت را قبل یا بعد از عنوان صفحه قرار دهید.
شما یه منو جدید بسازید و توی اون اکانت ها رو نمایش بدید ببینید بازم لینک خرید مشکل داره
موفق باشید
-
-
بله متاسفانه باز هم با خطا مواجه میشم .
-
-
جوملای قبلی رو حذف کردم و از نسخه 2.5 جوملای امیرکبیر به جاش استفاده کردم . مشکلم حل شد . ولی یک مشکل کوچک تازه برام پیش آمد .
امکان ثبت کاربر جدید رو برای جوملا حذف کردم تا از طریق RSMembership این کار انجام بشه . هنگامی که کاربر فرایند پرداخت الکترونیک رو انجام میده به صورت خودکار فعال نمیشه . مشکل کجاست؟
ممنون از راهنمایی های شما
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)