سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: تهیه قالب جوملا

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

تهیه قالب جوملا

سلام
    من با تهیه قالب های جوملا مشکل دارم

هروقت که میخوام یه سایت جدید طراحی کنم کلی باید بگردم تا یه قالب خوب و دلخواهم پیدا کنم... اونم تازه باید بسته رو نصب و تست کرد که ببینیم مثلا توی بروزرسانی جوملاش بهم نمیریزه و...!

1- خلاصه آیا جایی رو میشناسید که مرجع کاملی از قالب های جوملا باشه... یعنی اونجا رو بگردم و دیگه خیالم راحت باشه هرچی شرکت طراحی قالب معروف هست کاراش اینجا هست!؟

2- شرکت های ایرانی که قالب رو ترجمه میکنن اکثرا میان کدگذاری میکنن که این اصلا مورد علاقه من نیست. شرکت ایرانی میشناسید که قالب غیر کدگذاری شده (ولی سالم) ارائه بده؟!

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

parsiland
    Guest
    درود دوست عزیز !

اگه بلدی قالب رو فارسی کنی بهت پیشنهاد میکنم از سایتهای اصلی خریداری کنی یا از قالبهای رایگانشون استفاده کنی. اگرم بلد نیستی فارسی سازی و راست چین کنی پیام خصوصی بزار.
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

4. 2 کاربر زیر از parsiland عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)