-
بعد از آپلود و ساختن datebase وقتی سایت رو باز میکنم تو صفحه اول گیر میکنه ؟
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/seyair/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 122
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/seyair/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 125
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/seyair/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 938
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/seyair/public_html/libraries/joomla/session/session.php:122) in /home/seyair/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 665
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/seyair/public_html/libraries/joomla/session/session.php:122) in /home/seyair/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 665
این پیغامها بالای صفحه میاد و به صفحه بعد نمیره و نمیدونم باید چیکار کنم انواع و اقسام ورژنهای جوملا رو آپلود کردم و به همین پیغامها برخوردم
هاست رو از سرور پارس خریدم و وقتی وارد سی پنل میشم ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از ویندوز 7 استفاده میکنم با مک هم همین پیغامو گرفتم
ورژنهای 2.5 ، 3 ، 3.4.3 رو هم فارسی و هم انگلیسی آپلود کردم .
ویرایش توسط admin148 : 08-19-2015 در ساعت 01:28 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-19-2015 01:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ادامه ی پست
درود بر شما !
مورد زیر را پیگیری کنید
اطمینان از مچ بودن نسخه ی php سرور و نسخه ی جوملای شما .
شما سایت رو مستقیما روی هاست نصب کردید یا اول روی لوکال بوده کامل شده و سپس به هاست انتقال دادید؟
امکان داره که میزبان شما ini_set را غیر فعال کرده باشد
خبر این مورد رو هم به بنده بدهید
ویرایش توسط parsiland : 08-19-2015 در ساعت 02:17 PM
-
-
سلام
بله مستقیم روی هاست نصب کردم php را هم چک کردم ساپورت میکنه
-
-
درود بر شما !
پس به خاطر غیر فعال بودن تابع : ini_set هست ، پس این رو هم با مدیر هاستتون بررسی کنید .
خبرشو هم ب بنده بدهید.
پاینده باشید.
-
کاربر مقابل از parsiland عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام مجدد
ممنونم از راهنماییتون مشکل را با مدیر هاست مطرح کردم و مشکل از طرف ایشان حل شد
خیلی تشکر میکنم از راهنماییتون .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)