-
اتصال Pay per Download به jDownload
سلام. من از جوملا 3.3.6 استفاده میکنم روی سایتم jdownload و Pay per Download رو نصب کردم برای اتصال این ها به هم از چه رولی استفاده کنم؟ اگه میشه برای من معرفی کنیدو همچنین برای پرداخت آنلاین ماژول اتصال به زرین پال رو برای این ها میخواستم در نت برای نسخه های قدیمش هست که به من نمیتونم نصبش کنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-21-2015 12:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟ اگه نه اتصال jdownload به rsmembership رو برای جوملا 3 راهنمایی کنید ممنون میشم
-
-
سلام
میتونی از RSMembership به عنوان گرفتن حق عضویت استفاده کنی . و هر کاربری که حق عضویت رو پرداخت کرد از امکانات سایت استفاده کنه .
موفق باشید
-
کاربر مقابل از afshin1368 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
afshin1368
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
میتونی از RSMembership به عنوان گرفتن حق عضویت استفاده کنی . و هر کاربری که حق عضویت رو پرداخت کرد از امکانات سایت استفاده کنه .
موفق باشید
سلام. خب آخه میخوام یسری از فایل ها رایگان باشه یسری ها پولی. بعد یه درخواست دیگه پلاگین اتصالش به زرین پال رو از کجا برای جوملا 3 پیدا کنم؟ نسخه ای که روی خود سایت زرین پال هستش به جوملا 3 نمیخوره
-
کاربر مقابل از ashkan70 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
شما میتونید در RSMembership انواع اشتراک ها رو تعریف کنید مثلا :
کاربران ویژه ، کاربران طلایی ، کاربران نقره ای و...
خب طبیعیه که فایل های رایگان رو میتونی دسترسی بهشون رو روی عمومی بزاری .
در مورد پلاگین هم باید بگم بهترین گزینه خود سایت زرین پال هستش میتونی با پشتیبانی اون ها تماس بگیری . من خودم با شرکت جهان پی کار میکنم و اونها هم هنوز پلاگینی برای جوملای 3 ارائه ندادند
موفق باشید.
-
کاربر مقابل از afshin1368 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)