-
عدم نمایش دکمه ویرایش، در بخش ویرایش محتوا
با سلام و وقت بخیر
من با جوملا 3 کار می کنم، اطلاعات وب سایتم رو روی سرور لینوکسی گذاشتم، مشکلی که بهش برخوردم اینه که وقتی من در بخش محتوا وارد میشم و میخوام یه مطلبی رو که از قبل اضافه کردم رو ویرایش کنم اصلا اون محتوا دکمه های edit/save/ save as copy رو نداره و فقط دکمه close هستش. همین مشکل تو بخش مدیریت کامپوننت و ماژولها هم هستش در بخش مدیریت کامپوننت دکمه ای که مربوط به حذف کامپوننت ها می باشد، باز هم وجود ندارد. در حالی که من با نام کاربری اصلی سایت که admin هستش وارد بخش مدیریت میشم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-22-2015 07:05 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
بی شک نا هماهنگی در قالب و یا یکی از پلاگین های نصب شده وجود داره
قالب پیش فرض جوملا رو فعال کنید ببینید باز هم مشکل وجود داره یا خیر
اگر هنوز مشکل وجود داره سری به پلاگین ها بزنید
-
-
عدم نمایش دکمه ویرایش، در بخش ویرایش محتوا
-
-
سلام
ابتدا با مرورگر دیگه ای تست کنید ببینید مشکل دارید یا خیر ! اگه مشکل داشتید کارهای زیر رو انجام بدید
جوملا تون رو بروز رسانی کنید ! (قبل از هر کاری بکاپ از فایل و دیتابیس فراموش نشه)
مسیر زیر رو برید :
افزونه ها ، مدیریت افزونه ها ، بروزرسانی
در این قسمت ابتدا دکمه purge یا پاکسازی رو بزنید بعد دکمه جستجو بروزرسانی (find update) رو بزنید
اگه پیدا کرد که اپدیت کنید
اگه نه بسته زیر رو از سایت جوملا بگیر از طریق نصب افزونه ها نصب کن یا توی پوشهpublic_html اکسترکت کن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه باز جواب نداد یه جوملا خام مثل نسخه ای که نصب کرده بودید مثلا جوملا 3.3 داشتید جوملا 3.3 رو از سایت اصلیش بگیرید توی پوشه public_html اکسترکت کنید و فولدر installation رو ازش حذف کنید
نتیجه رو اعلام کنید
موفق باشید
ویرایش توسط P30Yaran : 08-23-2015 در ساعت 03:55 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ابتدا با مرورگر دیگه ای تست کنید ببینید مشکل دارید یا خیر ! اگه مشکل داشتید کارهای زیر رو انجام بدید
جوملا تون رو بروز رسانی کنید !
(قبل از هر کاری بکاپ از فایل و دیتابیس فراموش نشه)
مسیر زیر رو برید :
افزونه ها ، مدیریت افزونه ها ، بروزرسانی
در این قسمت ابتدا دکمه purge یا پاکسازی رو بزنید بعد دکمه جستجو بروزرسانی (find update) رو بزنید
اگه پیدا کرد که اپدیت کنید
اگه نه بسته زیر رو از سایت جوملا بگیر از طریق نصب افزونه ها نصب کن یا توی پوشهpublic_html اکسترکت کن
اگه باز جواب نداد یه جوملا خام مثل نسخه ای که نصب کرده بودید مثلا جوملا 3.3 داشتید جوملا 3.3 رو از سایت اصلیش بگیرید توی پوشه public_html اکسترکت کنید و فولدر installation رو ازش حذف کنید
نتیجه رو اعلام کنید
موفق باشید
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادین، روی گزینه update کلیک می کنم و هنگامی که روی install کلیک می کنم پیغام خطای زیر رو می بینم
An error has occurred.
0 Invalid controller class: JoomlaupdateControllerUpdate
-
-
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادین، روی گزینه update کلیک می کنم و هنگامی که روی install کلیک می کنم پیغام خطای زیر رو می بینم
An error has occurred.
0 Invalid controller class: JoomlaupdateControllerUpdate
تا حالا همچین مشکلی نداشتم بزارید بررسی کنم بهتون اطلاع میدم یا دسترسی بدید چک کنم
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)