-
نحوه تنظیمات درگاه بانکی بانک ملت به rs form
با سلام
من یک سایت درست کردم که احتیاج به درگاه بانکی دارم برای کامپوننت RS Form. پلاگین درگاه بانک ملت برای RS Form رو هم نصب کردم. شماره ترمینال و یوزر پسی که بانک ملت در اختیارم قرار داده رو هم تو تنظیماتش وارد کردم. یه فرم تست پرداخت هم درست کردم. اما به بانک متصل نمیشه. پلاکین های مختلفی رو هم امتحان کردم اما نشد. تنها اتفاقی که میفته بعد از ارسال فرم، صفحه جدیدی باز میشه که توش یه دکمه هست که زده ادامه. اون دکمه رو هم که میزنم دوباره برمیگرده به فرم که خالیه........ خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.... ضمنا جوملایی که استفاده میکنم ورژن ۳.۴.۳ و rs form هم ۱.۵۰.۱۶
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-22-2015 11:27 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
به قوانین انجمن احترام بگذارید
افزونه های تجاری پشتیبانی فنی نخواهند شد
-
-
به قوانین انجمن احترام بگذارید
افزونه های تجاری پشتیبانی فنی نخواهند شد
بزار مشکل مردم حل بشه قوانین رو بی خیال
دوست عزیز موقع ایجاد فرم باید ابزار total استفاده کنید

یه نمونه فرم پرداخت رو لینک میدم کافیه برید توی مدیریت rsform قسمت backup and restore فایل رو ایمپورت کنید تا فرم پرداخت من برای شما ایجاد بشه و تست ش کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
خیلی خیلی ممنونم بابت جوابتون
من همون فرمی که داده بودین رو آپلود کردم رو سایت.. ولی نوع پرداختش paypal بود. به اون وصل میشد قبلا هم... من مشکلم پلاگین بانک ملته.... اگه امکان داره کمک کنید. چون من بانک ملتو گزاشتم رو همون فرم شما به جای paypal ولی همون مشکل قبلی برقرار بود.
-
-
سلام
دوست عزیز
فکر کنم مشکل از افزونه درگاه بانک ملت شما باشه بهتر بگم مشکل از ip ست شده درگاه بانکی باشه
الان فرم تون رو مشاهده کنید ، به پی لاین کانکت میشه که به صفحه پرداخت بانک میره و ...
اما وقتی بانک ملت میزنی میگهاشکال در تعریف اطلاعات مشتری
در تکمیل بحث آی پی پرداخت ، باید بگم موقع دریافت درگاه بانک ملت آدرس سایت ، آی پی پرداخت رو از شما میگیرن و اطلاعات بانکی (ترمینال ، نام کاربری و رمز عبور که بهتون میده رو روی همون آی پی و آدرس سایت تنظیم میکنه ) با بررسی هایی که کردم این خطای اشکال در تعریف اطلاعات مشتری بدلیل عدم تطابق ای پی ست شده با شرکت به پرداخت هست یعنی آی پی سایت شما با اون ای پی پرداخت که موقع دریافت درگاه دادید برابر نیست این رو بررسی کنید
موفق باشید
ویرایش توسط P30Yaran : 08-24-2015 در ساعت 04:44 AM
-
-
بازم بابت زحمتی که کشیدید ممنون... اطلاعات درگاه بانک ملت ما برای زمانی بود که روی یه هاست دیگه بودیم... اونجا کار میکرد.. از وفتی هاست رو عوض کردیم اینجوری شد... البته ما آی پی جدید رو به بانک دادیم... نمیدونم شاید اشتباه دادیم.. میشه لطف کنید دقیق بگید کدوم آی پی رو باید به شرکت به پرداخت اعلام کنیم؟ ضمنا این آی پی رو از کجا پیدا کنیم... بازم ممنون از پاسخگویی سریع و کمک بزرگتون.
-
-
خواهش میکنم کاری نکردم
همیشه ای پی دامین بگیری که ای پی پرداخت نیست
مثلا کسانی که از میهن وب هاست، هاست میگیرن تو پنل کاربری شون ای پی پرداخت زده
از جایی که هاست گرفتید بپرسید تا ای پی رو در اختیار تون قرار بدن
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)