-
نصب جوملا؟؟؟
سلام
من برای اولین بار میخواهم جوملا را نصب کنم حالا میخواستم بدانم که جوملا را باید روی هاست نصب کنم یا روی کامپیوتر خودم و یا اینکه باید روی کامپیوتر نصب کنم و سپس به هاست انتقال بدم ؟؟ و ایا نیاز به خرید سرور هم دارم؟ لطفا ساده و کامل راهنماییم کنید تازه کار هسم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-28-2015 12:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
به جمع جوملایی ها خوش آمدید.
جوملا رو میتونید روی کامپیوتر خود نصب کنید که به اصطلاح لوکال نامیده میشه . این کار با استفاده از نرم افزار هایی مانند ومپ سرور و ایزی پی اچ پی و ... انجام میشه .
شما برای امتحان میتونید از هاست رایگان برخی شرکت ها استفاده کنید که با یه جستجوی ساده قابل دسترس است .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و در یادگیری جوملا عجله نکنید . با صبر و حوصله میتونید سایت های خودتون رو بسازید.
-
کاربر مقابل از afshin1368 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
afshin1368
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز
به جمع جوملایی ها خوش آمدید.
جوملا رو میتونید روی کامپیوتر خود نصب کنید که به اصطلاح لوکال نامیده میشه . این کار با استفاده از نرم افزار هایی مانند ومپ سرور و ایزی پی اچ پی و ... انجام میشه .
شما برای امتحان میتونید از هاست رایگان برخی شرکت ها استفاده کنید که با یه جستجوی ساده قابل دسترس است .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و در یادگیری جوملا عجله نکنید . با صبر و حوصله میتونید سایت های خودتون رو بسازید.
اینکه من روی کامپیوتر با استفاده از لوکال هاست استفاده کنم ایا سایت برای دیگران هم قابل رویت خواهد بود؟
-
-

نوشته اصلی توسط
sajjad1
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینکه من روی کامپیوتر با استفاده از لوکال هاست استفاده کنم ایا سایت برای دیگران هم قابل رویت خواهد بود؟
خیر قابل رویت نیست
برای نمایش دادن سایت برای بقیه باید اون رو به هاست متصل کنید که با دامین خاصی مثل google.com بتونن مشاهده کنن
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)