-
ٍمشکل در سرویس دانلود
موقعی که فرد میخواد فایل رو دریافت بکنه صفحه ای باز میشه و این ارور رو نمایش میده.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/persigeo/public_html/components/com_remository/language/farsi.php:1) in /home/persigeo/public_html/components/com_remository/com_remository_startdown.php on line 188
در ضمن من 18 مگابایت فضا دارم ولی الان کنار آیکون ارسال مقالان نوشته ارسال ممکن نیست - فضا موجود نیست.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-12-2006 04:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: فمشکل در کامپوننت سوریس دانلود
احتمالا یه مشکلی در فایل farsi.php هست حالا یه بار دیگه آپلود کنید شاید درست شد :
-
-
نه مشکل هنوز هست!!
کد:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/persigeo/public_html/components/com_remository/language/farsi.php:1) in /home/persigeo/public_html/components/com_remository/com_remository_startdown.php on line 152
-
-
پایین ارور اینا رو هم نشون میده:
کد:
Gn�N��I�E>I���m&��26��Ar���گ�E���3��SRZ��������6�<���ɞg�; ��f3�p���i�#L�\���6�g�<�e��y� S��A�p��^�A���b��CZ�i����(C�"�_�Qގ�V�"�����&���� E�,#�h� �B<0��{l���G����m5�{l$���y��v���ڠ�}�3�V��i��w�+{I�fz���]3?~h���3��o����V�������/���������{�x�?����u����>���+ӭ/�ǭ��@��un��X�����`�����gz1��1�_���j:����7����/�������)m���;��}/��%��+�������������o�/���������_���j;���P�l�T?��[�%�_�TN/��f�G�E_��2�f6��ט߆ {D�� a#Z^�i�mH��#?/���?b���}���ccI��`�^����c�ca��m�k�kmmz~�q�j���J���_��֚��+��M&�]n�G��A������/�����i�&gN�a&�('a+b""""""""""8�������DDFDDDDqK�� |{�+ ~v���cݮ��&�3��]��^<�8��p�dzv�#��a2�B¦������":G��mٞᄖ�lѴ�? ���������������������xE?��������u���b��QI���_ii�v��j�M�N��f����u��������i�Yf�y=���f�(x��ua�� D]鮈>�ǜ~�� �E�DWVq�Y8 0Qg!�������p��S*�D"YQ�ȡL��K��G�,��~�F�u6���gk+�����d�DtBi�����\G�����H���h��Z��gakB�}�bk_�L/3�?6���?�y�#��[���9Q� ��vs��j���нa�b8�����B�?�$���]��D�O��6�{GD�y{vCZd�4V��)�C��VT�[G�?9����$g���7;V��{�q�L��?f��yY�����j������m={���Ez�|��)�iZ`�zjh��E>���-� _���YB[���K:���8��CO�G4?<�">}!��\��HH
-
-
آیا از ریموسیوری فارسی شده استفاده می کنید یا انگلیسی؟
احتمال زیاد از انگلیسی استفاده می کنید که خوب مشکلی نیست برید و اسم فایل english.php رو در فولدر components/com_remository/language بکنید farsi.php مشکلتون حل می شه :
-
-
از نسخه فارسی استفاده میکنم
این مشکل هم قبلا نبوده
-
-
اگه آدرس سایتت رو بدی بهتر میشه راهنمایی کرد :
فایل farsi.php رو که ادیت نکردی؟؟؟
-
-
چرا.
خیلی ادیت کردم! :-\ 
اطلاعات رو میفرستم...
-
-
من farsi.php خود کامپوننت رو بدون تغییر گذاشتم ولی تغییری حاصل نشد !!
مشکل من خیلی تو کارم اختلال ایجاد کرده. لطفا کمک کنید.
-
-
Re: فمشکل در [ سرویس دانلود ]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)