سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: درخواست خرید قالب و راهنمایی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

درخواست خرید قالب و راهنمایی

سلام
    من اصلا جوملا کار نکردم ولی سالهاست وردپرس کار میکنم
    الآن نیاز مبرم به یک قالب خبری شیک قرمز رنگ دارم ( تک سایدبار)
    برای سایت خبری ورزشی میخوام
    شاید بگید خب با همون وردپرس درست کن بره
    باید بگم اینکارو کردم اما چون در سایت خبری ورزشی تعداد نظرات بالاست حتما باید بخش نظرات نقل قول داشته باشه که این امکان در وردپرس نیست , بعضیا گفتن میشه اما کسی پیدا نشد فورا برام انجام بده
    پس ابتدا اگر قالب خبری ورزشی قرمز سراغ داشتید بمن معرفی کنید
    دوم اینکه بخش نظرات روی تمامی قالب ها هست یا اینکه افزونه ست؟ میخوام بخش نظرات اینجوری باشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    یعنی وقتی کسی روی نقل قول کلیک کرد نظر بره بین دو تگ نقل قول در ادیتور ، بعد که پاسخ داده شد اون نظر بیاد و بشه اولین نظر
    دقیقا عین همین آدرسی که دادم
    مورد بعدی اینکه در وردپرس برای سئو باید افزونه نصب بشه در جوملا چطور ؟؟؟ افزونه قدرتمندی هست که به کدها دسترسی داشته باشه؟؟؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید و از همه مهمتر اینکه بهم قالب معرفی کنید ...

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 842 بار در 553 ارسال
    پس ابتدا اگر قالب خبری ورزشی قرمز سراغ داشتید بمن معرفی کنید
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

دوم اینکه بخش نظرات روی تمامی قالب ها هست یا اینکه افزونه ست؟ میخوام بخش نظرات اینجوری باشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سایت فوق از افزونه Jcomment برای نظردهی استفاده کرده که برای جوملا هست افزونه ی دیگه ای برای نظر سنجی هست به نام کامنتو که اونم همین کار رو انجام میده
    مورد بعدی اینکه در وردپرس برای سئو باید افزونه نصب بشه در جوملا چطور ؟؟؟ افزونه قدرتمندی هست که به کدها دسترسی داشته باشه؟؟؟؟
    بحث سئو مفصل هست اما اره افزونه های زیادی برای بهبود سئو هست در joomla.org جستجو کنید به نتیجه بهتری میرسید
    موفق باشبد

4. کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 17 بار در 14 ارسال
    خیلی از قالبهای جوملا خاصیتی دارن که شما می تونی یک ستون رو حذف کنی یا جابجا کنی و...
    و اغلبشون چند رنگ رو ساپورت میکنند.
    اینگه قالب هم ورزشی بشه به شما ربط داره و طراحی عکسهای جاهای مختلف
    یک سایت فارسی هست که قالبهای معروف فارسی رو میفروشه. نمی دونم خودشون فارسی کردن یا از اول فارسی بوده. ادعا میکنند که نسخه اصل رو خریداری کردن و میفروشن
    به نظرم قیمت هاشون بسیار مناسبه من یک قالب 50 دلاری رو 30 هزار تومن ازشون خریدم . ارزشش رو داره چون قالب ها حرفه ای هستند
    نگاه کن ببین کدوم کارت رو راه میندازه
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

می تونی با ***** کردن به قالب دلخواهت سریعتر برسی

6. کاربر مقابل از titanpass عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

خیلی ممنونم ،من با گوشی هستم دکمه تشکر رو ندیدم ، از همتون متشکرم
    1_ در جوملا بخش وبلاگ یا همون بخش نوشته ها وجود داره ؟؟؟ ببینید در وردپرس ی صفحه اول ما داریم که دیزاین شده ست یک صفحه وبلاگ که تمام نوشته ها با تصویر شاخص زیر هم زیر هم هستن ، این امکان هست؟؟؟
    2_ خوشحال شدم فورا پاسخ گرفتم چونکه فکر نمیکردم جوملا پشتیبانی قوی در ایران داشته باشه که اشتباه میکردم
    3_ میدونم بحث سئو یک مبحث پیچیده ای هست اما سئوال من این بود افزونه حرفه ای برای سئو در جوملا هست یا خیر ؟ در وردپرس دوتا پلاگین هست که مثلا ما بهش عنوان سایت رو میدیم و میگیم از نوشته های ما عنوان رو قبل از عنوان قالب بذار و غیره ( دسترسی کامل به کدها داره و خودش کد ها یی رو اضافه میکنه) در جوملا همچین افزونه ای هست ؟؟؟
    متشکرم ، موفق . پیروز باشید

1_ در جوملا بخش وبلاگ یا همون بخش نوشته ها وجود داره ؟؟؟ ببینید در وردپرس ی صفحه اول ما داریم که دیزاین شده ست یک صفحه وبلاگ که تمام نوشته ها با تصویر شاخص زیر هم زیر هم هستن ، این امکان هست؟؟؟
    این کتاب رو مطالعه کنید در جوملا موقعیت بندی وجود داره و میشه تمام عناصر صفحات رو در این موقعیت ها قرار داد به گونه ای که حتی تمام صفحات با هم یکی یا کاملا متفاوت باشن
    2_ خوشحال شدم فورا پاسخ گرفتم چونکه فکر نمیکردم جوملا پشتیبانی قوی در ایران داشته باشه که اشتباه میکردم
    اشتباه فکر میکردید جوملا رتبه یک بهترین cms رو داره و پشتیبان های خیلی قوی هست بغیر از این فروم ، فروم های مختلف دیکه ای هم برای پشتیبانی جوملا وجود داره ، کمکی از دستمون بر بیاد دریغ نمیکنیم
    3_ میدونم بحث سئو یک مبحث پیچیده ای هست اما سئوال من این بود افزونه حرفه ای برای سئو در جوملا هست یا خیر ؟ در وردپرس دوتا پلاگین هست که مثلا ما بهش عنوان سایت رو میدیم و میگیم از نوشته های ما عنوان رو قبل از عنوان قالب بذار و غیره ( دسترسی کامل به کدها داره و خودش کد ها یی رو اضافه میکنه) در جوملا همچین افزونه ای هست ؟؟؟
    بله برای این کار افزونه وحود داره که زیاد هستن بهترین ها شون rs seo و ...
    متشکرم ، موفق . پیروز باشید
    خواهش میکنم ، سلامت باشید ، همچنین

9. کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    این کتاب رو مطالعه کنید در جوملا موقعیت بندی وجود داره و میشه تمام عناصر صفحات رو در این موقعیت ها قرار داد به گونه ای که حتی تمام صفحات با هم یکی یا کاملا متفاوت باشن

اشتباه فکر میکردید جوملا رتبه یک بهترین cms رو داره و پشتیبان های خیلی قوی هست بغیر از این فروم ، فروم های مختلف دیکه ای هم برای پشتیبانی جوملا وجود داره ، کمکی از دستمون بر بیاد دریغ نمیکنیم

بله برای این کار افزونه وحود داره که زیاد هستن بهترین ها شون rs seo و ...

خواهش میکنم ، سلامت باشید ، همچنین
    سلام .
    ببخشید من دوتا قالب پیدا کردم ، من واقعا هیچ اطلاعاتی از جوملا ندارم و از دیشب خیلی مطالعه کردم ولی تا عملی نباشه یادگرفتن سخته
    1_ این سایتی که من قالب رو میخوام ازش بخرم مورد تاییده ؟؟ این قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    2_ قالب قالب خوبیه ؟؟
    3_ این قالب یکی از قالب های انتخابی من هست ، ( این قالب چندین قسمت داره ، من میخوام فقط نیمه اول قالب رو داشته باشم ، یعنی تا انتهای بخش آخرین اخبار )
    4_ این بخش آخرین اخبار 3 تا خبر هست من میخوام بشه 10 خبر )
    5_ اگر میشه که 10 خبر بشه آیا میشه به پایین همین بخش اخبار صفحه بندی اضافه کرد ؟؟
    6_ قالب دومی هم که انتخاب کردم اینه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آیا میشه صفحه اول این قالب رو مثل عکس های سبز و مشکی( وبلاگی) کرد یا صفحه اولش حتما باید چیده بشه ؟؟؟
    7_ بین این دوتا قالب کدوم رو توصیه میکنید ؟؟؟
    ببخشید من خیلی سوالام مبتدی هست ولی واقعا من بار اولم هست که با جوملا میخوام کار کنم ... لطف میکنید کمکم کنید .
    ویرایش توسط nazanin123 : 09-04-2015 در ساعت 05:00 PM

سوال تون رو توی تاپیک دیگه مطرح کرده بودید اونجا جواب دادم
    یه چند سوال اینجا هست که اونجا نبود
    خب :
    1_ این سایتی که من قالب رو میخوام ازش بخرم مورد تاییده ؟؟ این قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    بله سایت خوبی هست
    اما نمیدونم کدوم قالب به کار تون میاد قالب های جوملا خیلی خیلی زیاد هست بسته به نوع نیاز شما یه قالب خوب میتونید انتخاب کنید
    3_ این قالب یکی از قالب های انتخابی من هست ، ( این قالب چندین قسمت داره ، من میخوام فقط نیمه اول قالب رو داشته باشم ، یعنی تا انتهای بخش آخرین اخبار )
    بله این کار میشه و شاید 2 دقیقه زمان ببره خخخ خیلی ساده اس
    4_ این بخش آخرین اخبار 3 تا خبر هست من میخوام بشه 10 خبر )
    5_ اگر میشه که 10 خبر بشه آیا میشه به پایین همین بخش اخبار صفحه بندی اضافه کرد ؟؟
    این کار شدنی هست و کمتر از 10 ثانیه زمان میبره کافیه تعداد نمایش مطالب رو از 3 به 10 تغییر داد
    6_ قالب دومی هم که انتخاب کردم اینه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آیا میشه صفحه اول این قالب رو مثل عکس های سبز و مشکی( وبلاگی) کرد یا صفحه اولش حتما باید چیده بشه
    7_ بین این دوتا قالب کدوم رو توصیه میکنید ؟؟؟؟؟؟
    قالب های smart addons رو میپسندم به نظرم این بهتر از اون قبلی هست و این کار میشه تغییر رنگ توی مدیریت قالب انجام میشه که کار 10 ثانیه اس
    ببخشید من خیلی سوالام مبتدی هست ولی واقعا من بار اولم هست که با جوملا میخوام کار کنم ... لطف میکنید کمکم کنید .
    بخشیدن نداره فروم گذاشتن سوال بپرسید نزاشتن قربون صدقه هم بریم که ، نپرسیدن عیب نیست ندانستن عیبه
    این زمان ها که گفتم به ثانیه و ... بخاطر این بود که بفهمید جوملا خیلی راحت هست بخاطر تازه وارد هستید گول تون نزنن بخاطر هر کدوم از این کارها کلی پول از تون بگیرن
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سوال تون رو توی تاپیک دیگه مطرح کرده بودید اونجا جواب دادم
    یه چند سوال اینجا هست که اونجا نبود
    خب :
    بله سایت خوبی هست
    اما نمیدونم کدوم قالب به کار تون میاد قالب های جوملا خیلی خیلی زیاد هست بسته به نوع نیاز شما یه قالب خوب میتونید انتخاب کنید
    بله این کار میشه و شاید 2 دقیقه زمان ببره خخخ خیلی ساده اس

این کار شدنی هست و کمتر از 10 ثانیه زمان میبره کافیه تعداد نمایش مطالب رو از 3 به 10 تغییر داد
    قالب های smart addons رو میپسندم به نظرم این بهتر از اون قبلی هست و این کار میشه تغییر رنگ توی مدیریت قالب انجام میشه که کار 10 ثانیه اس
    بخشیدن نداره فروم گذاشتن سوال بپرسید نزاشتن قربون صدقه هم بریم که ، نپرسیدن عیب نیست ندانستن عیبه
    این زمان ها که گفتم به ثانیه و ... بخاطر این بود که بفهمید جوملا خیلی راحت هست بخاطر تازه وارد هستید گول تون نزنن بخاطر هر کدوم از این کارها کلی پول از تون بگیرن
    موفق باشید
    با سلام ، خیلی ممنونم ، خیلی خوب متوجه شدم اما دو مورد هست که قاطی کردم ،
    1_ این که فرمودین کافیه منو رو بذارین روی نمایش مطالب k2 یعنی میشه در صفحه اول هم از این k2 استفاده کرد هم از یکی ازون بلوک ها که موقعیتش رو بهم آدرس دادین ؟؟؟ یعنی ترکیبی باشه ؟؟؟ مثلا اسلایدر بعدش نان ریزه ها ، بعدش یک ردیف ازون بلوک ها بعد k2 بعد فوتر ، میشه صفحه اول رو اینجوری چید؟؟؟
    2_ در مورد سئوال 5 ، به این نمایش k2 که فرمودین میشه 10 مطلب گذاشت میشه صفحه بندی اضافه کرد ؟؟
    در مورد اینکه در اون یکی تایپیک گفتم میخوام کامنت ها در صفحه اول نمایش داده بشن منظورم خوده کامنت ها نبود ، منظورم تعداد کل کامنت ها بود ، مثلا در صفحه اصلی که خلاصه مطلب نوشته شده بالاش تاریخ و نام نویسنده هست ، کنارش بیاد ( تعداد دیدگاه : 30 ) میشه؟؟؟
    راستی در حالت نمایش k2 این قالب یک سایدبار هم داره ، اگر نمایش مطالب رو بذاریم روی k2 ساید بار هم باهاش میاد دیگه ؟؟؟ درسته؟؟؟
    فرمودین قالب های شرکت smart addons رو اورجینال دارین ، این قالب رو دارین ؟؟ فارسی شده ؟؟؟ اگر دارین قیمپ رو پ . خ کنید لطفا
    متشکرم
    ویرایش توسط nazanin123 : 09-05-2015 در ساعت 11:41 AM

با سلام ، خیلی ممنونم ، خیلی خوب متوجه شدم اما دو مورد هست که قاطی کردم ،
    سلام ،؛ خواهش میکنم ، مشکلی بود بگید یا من یا بقیه دوستان راهنمایی میکنن
    1_ این که فرمودین کافیه منو رو بذارین روی نمایش مطالب k2 یعنی میشه در صفحه اول هم از این k2 استفاده کرد هم از یکی ازون بلوک ها که موقعیتش رو بهم آدرس دادین ؟؟؟ یعنی ترکیبی باشه ؟؟؟ مثلا اسلایدر بعدش نان ریزه ها ، بعدش یک ردیف ازون بلوک ها بعد k2 بعد فوتر ، میشه صفحه اول رو اینجوری چید؟؟؟
    بله دقیقا همینطور ( میشه تو موقعیت ها یا همون بلوک ها چیزهای مد نظر تون بزارید در کنارش اون k2 مطالب رو براتون نمایش بده)
    2_ در مورد سئوال 5 ، به این نمایش k2 که فرمودین میشه 10 مطلب گذاشت میشه صفحه بندی اضافه کرد ؟؟
    میشه تعیین کرد تعداد نمایش مطالب چند تایی باشه مثلا 10 تایی اگه ما 54 مطلب داشته باشیم ده تای اول تو یه صفحه بقیه رو صفحه بندی میکنه و شماره صفحه زیرش میندازه
    در مورد اینکه در اون یکی تایپیک گفتم میخوام کامنت ها در صفحه اول نمایش داده بشن منظورم خوده کامنت ها نبود ، منظورم تعداد کل کامنت ها بود ، مثلا در صفحه اصلی که خلاصه مطلب نوشته شده بالاش تاریخ و نام نویسنده هست ، کنارش بیاد ( تعداد دیدگاه : 30 ) میشه؟؟؟
    بله متوجه شدم ، گفتم بخاطر اینکه نظر دهی جدا از سیستم خود جوملا مجزا هست این کار شدن ش سخته مثل وردپرس نیست !
    راستی در حالت نمایش k2 این قالب یک سایدبار هم داره ، اگر نمایش مطالب رو بذاریم روی k2 ساید بار هم باهاش میاد دیگه ؟؟؟ درسته؟؟؟
    درسته
    فرمودین قالب های شرکت smart addons رو اورجینال دارین ، این قالب رو دارین ؟؟ فارسی شده ؟؟؟ اگر دارین قیمپ رو پ . خ کنید لطفا
    قالب اورجینال دارم تمامی قالب هاش ، هر قالب رو 20 تومن میتونم بدم بهتون - قالب ها همه فارسی ساپورت هستن فقط سایت های ایرانی میان مطالب که پیشفرض انگلیسی هست رو فارسی میکنن و به فروش میرسونن !
    تعداد قالب ها اگه زیاد باشه تا هر قالب 15 تومن هم میتونم بهتون بدم !
    برای اینکه مطمئن بشید قالب هام اورجینال هست از صفحه کاربری smart addons عکس گرفتم
    چند روز هست اکانت م تموم شده اما تمام قالب ها رو روی دانلود کردم و دارم

موفق باشید
    ویرایش توسط P30Yaran : 09-05-2015 در ساعت 02:36 PM

با سلام
    این حرفا چیه ! من مطمئنم که شما درست میفرمایید و قالبها اورجینال هستن ، شما انسان محترمی هستید .
    من قالب مورد نظرم رو پیدا کردم ، چون من تنها تصمیم گیرنده نیستم ، یک کانون هواداران پرسپولیس هست و چند نکته حرف اول رو میزنه ، و بخاطر همین موارد این سایت باید جوملا باشه ، حالا این موارد چی هستن ، تاریخ ها شمسی باشه ، کلمات و لغات قابل نمایش در سایت فارسی باشه ، افزونه جی کامنت نصب باشه ، تعداد کل کامنت های هر مطلب در صفحه اول نمایش داده بشه ، اخبار بصورت لیست و با شمارشگر صفحه باشه .
    ما اگر بخوایم قالب SJ Wavenews که واسه همین شرکت smart هست رو با این مشخصاتی که بهتون عرض کردم از شما تحویل بگیریم این قالب چند میشه ؟؟؟
    این قالب تعداد کامنت ها رو در کی2 نشون میده ( مثال : مطلب شماره یک همونجایی که تاریخ و نام نویسنده هست میزنه که چندتا کامن) حالا ما افزونه جی کامنت رو فعال کنیم این امکان از بین میره ؟؟؟
    البته خوده جی کامنت توو تنظیمات داره که ما نشون بدیم کل کامنت ها رو یا خیر ...
    من این قالب رو شمسی سازی شده و فارسی شده پیدا کردم ، میگه با لایسینس معتبر بهتون میدیم و چنانچه آپدیتی صورت بگیره تا یکسال رایگان میتونید دانلود کنید.
    خب طبیعتا قالبهای شما انگلیسی هستند و لغات اصلی در صفحات سایت انگلیسی .
    ی برآوردی بفرمایید ، ببینید اصلا براتون مقدور هست ؟ در ضمن ما یک قالب برامون کفایت میکنه ... متشکرم
    ویرایش توسط nazanin123 : 09-06-2015 در ساعت 12:52 PM

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین