سلام دوستان
کسی می دونه برای تنظیم شعر در وب سایت باید چکار کرد ؟
می خوام شعرام داخل صفحه تراز باشه ، اما باید بشینم یکی یکی حروف رو بکشم یا جمع کنم تا ردیف بشه ، راه دیگه ای نیست ؟

سلام دوستان
کسی می دونه برای تنظیم شعر در وب سایت باید چکار کرد ؟
می خوام شعرام داخل صفحه تراز باشه ، اما باید بشینم یکی یکی حروف رو بکشم یا جمع کنم تا ردیف بشه ، راه دیگه ای نیست ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
میخواید چطوری تراز باشه یع نمونه از شعرهاتون رو عکس بگیرید بزارید
اگه بشه با css استیل دهی کنید تو دفعات بعدی فقط بهش کلاس میدی تمومه کار
خوب یعنی همه ابیات از یک نقطه مشخص شروع و در یک جا تمام شه
ببیند این آدرسو :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب هزار بار به این متن ور رفتم تا تازه شعرا مرتب شدن که البته هنوزم قابل مرتب تر کردن هستن ... خوب خیلی کار می بره که دستی بخوام این کار را بکنم ، دنبال یه روش دیگه هستم
این استیل دهی که گفتی رو من بلد نیستم ، میشه بیشتر بهم توضیح بدین؟
سلام توی بخش ارسال مطلب اینجوری بنویسید
padding right فاصله از راست هست که مقدارش رو میتونید تغییر بدیدکد:<p style="text-align: justify; padding-right: 500px;">تـــا شــدم پابست عشقت روزگارم شد سياه<br /> جز كــه دارم مهرت اندردل كدامستم گــناه<br /> شـد كمـان كـش تير مژگانت پـــي آزردنم<br /> تند آوردي ز يــك غمزه به ملك جان سپاه<br /> بـرسرم پيوسته ز ابــرو تيغ خونريزي كشي<br /> ني مجال آن كه از دل بر كشم يك لحظه آه<br /> قــامتـــت را سرو خواندم مـاه را گفتم رخت<br /> اله اله زيـن غلـــط گويـــي و ازاين اشتباه<br /> قد برافزازي اگر بــس ســرو گردد منفعــل<br /> رخ بر افروزي اگر گردد خجل خورشيد ومـاه<br /> اي«عزيزمصر»جان«يعقوب»پيرم دستگيـر<br /> «يوســف» زارم شكسته دل در افتاده به چاه<br /> سال ها ايـن آرزو دارد مگر «آذر» بــــه دل<br /> مقدمت را جان نمايد فرش وگردد خاك راه(1)</p> <p style="text-align: justify; padding-right: 600px;">*</p> <p style="text-align: justify; padding-right: 500px;">متن شعر بعدی </p>
*** میتونید این استایل دهی رو توی فایلهای css تون بزارید و فقط توی تگ p نام اون کلاس رو بنویسید که نخواید هر بار دو تا دستور padding و text align استفاده کنید
موفق باشید
یعنی دقیقاچه دستوری رو توی فایلهای سی اس اس کپی کنم ؟
آماده خوری رو بزارید کنار، ماهیگیری یاد بگیرید
توی اینترنت جستجو کن class css سایت w3schools منبع کاملی هست بهتون نحوه نوشتن کلاس ها رو یاد میده
بعد دو راه دارید یکی که تو فایل template. Css قالب بنویسید کد رو یکی اینکه یه پلاگین هست رو جوملا نصب میشه که میتونید توی صفحه ویرایش مطلب اونجا مستقیم دستور css، دستور php، دستور جاوا اسکریپت و.... رو بنویسید
هیچ وقت منتظر جواب نباشید تا میتونید خودتون جستجو کنید به نتیجه برسید اینجوری بیشتر یاد میگیرید
از ما گفتن بود، چون میخام یاد بگیرید
علاقه مندی ها (Bookmarks)