-
تغییر سایز اسلاید شو
سلام دوستان گرامی
روز همگی خوش
من یک قالبی خوشم اومد و دانلود و نصبش کردم . فقط چند تا مشکل دارم که نمیتونم این تغییرات بدم ممنون میشم راهنماییم کنید .
اسلاید شو میخوام کل عرض صفحه بگیره اما طبق قالب تمامی لایه ها در یک عرض هستند
فضای اطراف اسلاید بالا و پایین (فضای بین منو و اسلاید ) میخوام حذف کنم .
این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قالبش نصب کردم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-04-2015 02:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز. اسلایدشو که تمام عرض صفحه رو گرفته فضای اضافی هم وجود نداره منظورتون دقیقا چی هستش؟
-
کاربر مقابل از afrouz عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام ممنونم از توجه و پاسخگویی تون
قالب این سایت دانلود کردم و اسلاید شو که میذارم مثل این سایت کل عرض صفحه نمیشه .
در تنظیماتش اسلاید شو و تمام لایه ها در یک راستا قرار دارند
-
-
قالبی که دانلود کردین بسته نصبی بود یا قالب ساده؟
-
-
فضای اضافی رو میشه با margin و padding درست کرد. اسلایدشو هم حتما تنظیماتی داره که بشه درستش کرد چون قالب اصلی درسته. بعضی اسلایدشوها چون ریسپانسیون به محضی که تنظیمشو عوض میکنیم و روی fix میذاریم به هم میریزن
اگه میتونین لینک جایی که قالبو دانلود کردید رو بذارید که یه بار من دانلود و نصب کنم ببینم مشکل کجاست
-
-
متاسفانه مشکلم همینه نمیتونم padding و margin مربوطه تو قسمت template.css پیدا کنم و اساسی اعصابم ریخته بهم باید این درست کنم
-
-
اگه شما از بسته نصبی استفاده نکردین و فقط قالب رو روی سایتتون نصب کردید چون اسلایدشو اصلی نصب نمیشه و باید خودتون اسلاید شو رو روی ماژول قرار بدین طبیعتا مثل همون درنمیاد.
اگه میتونین کلا اسلایدشو رو عوض کنین یه اسلادشو عریض سرچ کنین و نصب کنین مثل zt layer slider بعدش عکسای مناسب داخلش قرار بدین.
اون موقعیتی که اسلایدشو را قرار دادین موقعیت مناسبی نیست یه موقعیت دیگه براش انتخاب کنین
اگه این کارو رو انجام دادین و درست نشد یه فکر دیگه ای میکنیم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)