سلام
کسی می دونه بهترین کامپوننت تبلیغات جوملا3 چیه؟

سلام
کسی می دونه بهترین کامپوننت تبلیغات جوملا3 چیه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام کامپوننتای خوبی هست ولی بیشترشون تجاریه
سایت جوملا جهانی رو نگاه کنین شاید یه نسخه رایگان پیدا کردین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][tags][]=&filter[core_catid]=&filter[includes]=&filter[versions]=&filter[type]=&filter[hasdemo]=&order=&filter[newupdated]=&filter[score]=&filter[favourites]=&dir=DESC&limitstart=0&controller=filter&view=ext ension&layout=list&Itemid=145&clearorders=0&clearf ilters=1
من کامپوننت adsmanager نصب کردم
خیلی خوبه ولی مشکلم باهاش اینه که نمی تونم مجموعه ی چند تبلیغو در یک صفحه دلخواه از سایت قرار بدم
میدونید چطور میشه این مشکلشو رفع کرد؟
خوب یا باید برا آگهی ها یه منو بذارید که تو صفحه موردنظر آگهی های یه مجموعه رو نشون بده یا اینکه از ماژول آگهی ها استفاده کنید که فقط آگهی های تصادفی یا محبوب رو نشون میده نه فقط مال یه مجموعه خاص. این کامپوننت ماژول دیگه ای نداره که فقط آگهی های یه مجموعه رو نشون بده.
ممنون از پاسختون
بزارین بیشتر توضیح بدم
من در سایتم یک منو دارم که به یک مطلب خاص اختصاص داره
در سمت چپ این مطلب ، ستونی وجود داره (یک موقعیت موجود در قالب سایت)که میخام تعدادی آگهی در این ستون قرار بدم
یک راهش اینه که در قسمت تبلیغات جوملا ، مجموعه ای از تبلیغات ایجاد کنم ، سپس برای هرکدومشون یک ماژول ایجاد کنم و هر ماژولی که خاستم را در موقعیتی که اشاره کردم قرار داده و به صفحه ای که گفتم اختصاص بدم.
اما این کار دوتا عیب داره
1- وقت گیر بودن این کار برای تعداد زیادی آگهی،
2- نمیتونم سیستم را طوری طراحی کنم که ابتدا کاربران تبلیغات را ایجاد کنند سپس با تایید من و سپس پرداخت هزینه در درگاه بانکی ، تبلیغ کاربر در صفحه ی مورد نظر تبلیغ در سایت قرار بگیره(البته شاید طراحای حرفه ای بتونن)
حالا سوال من اینه که میتونم با کامپوننت adsmanager یا هر کامپوننت دیگری این کار را انجام بدم؟
بله دوست عزیز چنین امکانی برای این کامپوننت و اکثر کامپوننت های تبلیغاتی وجود داره
باید برنامه نویسی بلد باشیم ؟
اخه من خیلی با adsmanager به قول معروف ور رفتم
ولی نه پلاگین پرداخت پارس پالشو پیدا کردم
و نتونستم مجموع چند تبلیغ رو در یک منوی خاص قرار بدم
اگه بگید دقیقا چجوری می تونم این کارو انجام بدم ممنون میشم![]()
درود
شما می توانید از کامپوننت Dj ClassiField استفاده کنید. این کامپوننت عالی است و امکان اتصال به درگاه پرداخت ایرانی و خارجی دارد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)