-
برای طراحی یک قالب استاندارد چه مواردی باید مد نظر قرار بگیره
باسلام
من از جوملا هیچ اطلاعاتی ندارم ، دارم با ی طراح توافق میکنم برای تبدیل ی قالب وردپرسی به جوملا
ایشون میگن من قالب رو عین نمونه وردپرس بهتون تحویل میدم و غیره
برای ی قالب خوب و استاندارد باید چه مواردی رو درنظر بگیرم و از طراح بخوام ؟؟؟
مثال: در وردپرس قالبی خوب هست که پنل تنظیمات داشته باشه و حداقل امکان درج لوگو ، تعویض هدر رو دارا باشه ، از فهرست پشتیبانی کنه ، از ابزارک پشتیبانی کنه و غیره
در جوملا چه مواردی رو باید در نظر بگیرم ، ناگفته نماند در موارد عمومی مثل ولید بودن و استاندارد بودن کدها رو میدونم همینطور سرعت
مورد بعدی اینکه قالب وردپرسی از html5 و css3 استفاده شده ، میخوام ببینم مراحل تبدیل چی هست ، از کدهای php همین قالب وردپرسی استفاده میکنن؟؟؟ ی بخش هایی عوض میشه ؟؟؟ یا نه ، کلا از اول نوشته میشه ؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
ویرایش توسط nazanin123 : 09-10-2015 در ساعت 11:11 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-10-2015 11:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود بر شما
لطفا بفرمایید موضوع فعالیت شما در چه زمینه ی است ؟
و اینکه با پولی که صرف تبدیل وردپرس به جوملا میکنید میتونید یک قالب حرفه بخرید که استاندراد تر از اون باشه .
باتشکر
-
-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود بر شما
لطفا بفرمایید موضوع فعالیت شما در چه زمینه ی است ؟
و اینکه با پولی که صرف تبدیل وردپرس به جوملا میکنید میتونید یک قالب حرفه بخرید که استاندراد تر از اون باشه .
باتشکر
باسلام،
موضوع فعالیت : ورزشی
قالب حرفه ای یعنی چی؟؟ یعنی قالب های تجاری شرکت های خارجی مثل joomlart , smartadddons ؟؟؟
اگر منظورتون اینه ، من ده روزه دارم میگردم ولی هر قالبی رو که میبینم ی مشکلی باهاش دارم ، بعد اینکه من افزونه جی کامنت میخوام ولی قالب های تجاری هر کدام خودشون ی سیستم نظرات دارن که به درد من نمیخوره ، همه میگن چنانچه بخش کامنت پیش فرض رو غیرفعال کنید تعداد نظرات دیگه در صفحه اصلی نشان داده نمیشه و ازین داستانها .
ویرایش توسط nazanin123 : 09-10-2015 در ساعت 01:00 PM
-
-
با فریم ورک های طراحی قالب میشه طراحی کرد که به قول خودتون تو بخش تنظیمات قالب ، تنظیماتی از قبیل لوگو و ... رو اونجا داشته باشه
فریم ورک هایی نظیر gantry و...
به زیبایی ظاهری سایت دقت کنید بقیه اش مهم نیست خخخ چون position بندی مهمه هر ابزاری بخوای میتونی تو position ها قرار بدی (همون ابزارک های خودتون منظورمه)
-
-
دروود
قالب حرفه ای خوب رو میتونید از شرکت هایی مثل راکت تم یا جوملارت یا گویک نگاه کنید و مقایسه کنید
این قالب ها معمولا دارای چند رنگ بندی ، استایل مناسب ، موقعیت های بسیاز زیاد ، تصاویر بسیار مناسب ، استفاده از تکنولوژی های جدید در منو ها و زیر منو ها ، استفاده از افزونه های مناسب و در پایان هم سئو مناسب برخوردارند
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با فریم ورک های طراحی قالب میشه طراحی کرد که به قول خودتون تو بخش تنظیمات قالب ، تنظیماتی از قبیل لوگو و ... رو اونجا داشته باشه
فریم ورک هایی نظیر gantry و...
به زیبایی ظاهری سایت دقت کنید بقیه اش مهم نیست خخخ چون position بندی مهمه هر ابزاری بخوای میتونی تو position ها قرار بدی (همون ابزارک های خودتون منظورمه)
سلام ، حالتون خوبه ؟ از شانس من شما سرتون شلوغه ،
در مورد html5 و css3 چیزی نگفتین ، این قالب یکی از بهترین قالبهای وردپرسه که از html5 و css3 استفاده شده اما خواستم بدونم برای طراحی از کدهای خوده قالب وردپرس استفاده میکنن و ی تغییراتی روش اعمال میکنن یا نه ، کلا قالب رو از اول طراحی میکنن ؟؟؟
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
دروود
قالب حرفه ای خوب رو میتونید از شرکت هایی مثل راکت تم یا جوملارت یا گویک نگاه کنید و مقایسه کنید
این قالب ها معمولا دارای چند رنگ بندی ، استایل مناسب ، موقعیت های بسیاز زیاد ، تصاویر بسیار مناسب ، استفاده از تکنولوژی های جدید در منو ها و زیر منو ها ، استفاده از افزونه های مناسب و در پایان هم سئو مناسب برخوردارند
در پناه ایزد
باسلام
بله ، من حدود ده روز وقت صرف این کردم که قالب مورد ظرم رو از شرکتهای smartaddons , shaper, joomlart و کلی شرکت دیگه پیدا کنم ولی پیدا نکردم ، آقای p30yaran فقط گفتن من اکانت دارم و قالب اورجینال و غیره میدم ، اما من دنبال کسی بودم که ی قالب مثلا joomlart رو برام کاستومایز کنه ، شسته و رفته بهم تحویل بده ، شرکتهای طراحی میگن ما انجام میدیم ولی تضمینی نمیدیم که بشه تعداد کامنت رو در صفحه اصلی بالای هر مطلب با جی کامنت به نمایش دربیاد !!!!! میگن شما قالب رو از ما بخر ما جی کامنت رو نصب میکنیم ، شد شد ، نشدم که هیچ!!! قالب واسه شماست!!!
البته راهنمایی های خوبی گرفتم مثلا اینکه قالب های جوملارت سبک و لود خوبی دارن ،
میدونید خواسته من چیه ؟ صفحه نخست یک اسلایدر شیک ، ی بدنه ، ی سایدبار ، مطالب با ی تصویر شاخص کوچک مستطیل زیر هم زیر هم ، بالای هر مطلب نام نویسنده ، تاریخ ، تعداد کامنت ، افزونه جی کامنت ، والسلام . رنگ قالب هم قرمز ،
یکی بمن در انجمن دیگه ای پی ام داد که من همون قالب وردپرس خودتون رو با صدهزارتومان میارم جوملا 3 ... منم گفتم بهترین کاره ، سرتونو درد نیارم من ی همچین چیزی میخوام قالب خودمه در وردپرس متشکرم
-
-
دروود
بنده هم اکانت دارم و کار هم کاردم با کلی از این محصولات شرکت ها ...
نکته اصلی این هست که شما میخواهید مدیر سایت باشید یا وب مستر
تفاوت این هست که شما اگه بخواهید مدیر باشید فقط یه پروژه تعریف میشه و شما مدیریت اون رو به عهده میگیرید مثلا سایت y
اگر وب مستر باشید به تعداد درخواست های که سمت شما میاد پروژه میگیرید و تحویل میدید
بنا به همین توضیحات شما میخواهید ماهی بگیرید یا ماهی گیری یاد بگیرید !!!
اگر ماهی بخواهید میتونید از قالب های اماده فارسی شده استفاده کنید و کمی ادیت و یا علی
اما اگر میخواهید یاد بگیرید باید بیشتر تلاش کنید قدری برنامه نویسی بیاموزید و قدری مقاله عمومی بخونید و از دوستان سوال زیاد بپرسید
به هر حال تصمیم و انتخاب با شماست
پیشنهاد من به شما تهیه و کار در لوکال و تست و امتحان شخصی خودتون هست
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)