نقل قول نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود

قالب حرفه ای خوب رو میتونید از شرکت هایی مثل راکت تم یا جوملارت یا گویک نگاه کنید و مقایسه کنید

این قالب ها معمولا دارای چند رنگ بندی ، استایل مناسب ، موقعیت های بسیاز زیاد ، تصاویر بسیار مناسب ، استفاده از تکنولوژی های جدید در منو ها و زیر منو ها ، استفاده از افزونه های مناسب و در پایان هم سئو مناسب برخوردارند

در پناه ایزد
باسلام
بله ، من حدود ده روز وقت صرف این کردم که قالب مورد ظرم رو از شرکتهای smartaddons , shaper, joomlart و کلی شرکت دیگه پیدا کنم ولی پیدا نکردم ، آقای p30yaran فقط گفتن من اکانت دارم و قالب اورجینال و غیره میدم ، اما من دنبال کسی بودم که ی قالب مثلا joomlart رو برام کاستومایز کنه ، شسته و رفته بهم تحویل بده ، شرکتهای طراحی میگن ما انجام میدیم ولی تضمینی نمیدیم که بشه تعداد کامنت رو در صفحه اصلی بالای هر مطلب با جی کامنت به نمایش دربیاد !!!!! میگن شما قالب رو از ما بخر ما جی کامنت رو نصب میکنیم ، شد شد ، نشدم که هیچ!!! قالب واسه شماست!!!
البته راهنمایی های خوبی گرفتم مثلا اینکه قالب های جوملارت سبک و لود خوبی دارن ،
میدونید خواسته من چیه ؟ صفحه نخست یک اسلایدر شیک ، ی بدنه ، ی سایدبار ، مطالب با ی تصویر شاخص کوچک مستطیل زیر هم زیر هم ، بالای هر مطلب نام نویسنده ، تاریخ ، تعداد کامنت ، افزونه جی کامنت ، والسلام . رنگ قالب هم قرمز ،
یکی بمن در انجمن دیگه ای پی ام داد که من همون قالب وردپرس خودتون رو با صدهزارتومان میارم جوملا 3 ... منم گفتم بهترین کاره ، سرتونو درد نیارم من ی همچین چیزی میخوام قالب خودمه در وردپرس متشکرم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]