-
بروزرسانی آگهی در dj classifieds
با سلام
اینجا کسی با کامپوننت dj classifieds کار نکرده و به مشکل نخورده؟آخه هر سوالی میپرسم بدون جواب میمونه ، حتی سوال دیگران هم بدون جواب مونده درباره این کامپوننت
ارتقای آگهی به بالای لیست یا همون بروزرسانی آگهی چرا کار نمیکنه؟باید تنظیمات خاصی انجام بدم؟
روی جوملا 3 نصب کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-16-2015 05:20 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
والا من هم یک سری مشکلات با این کامپوننت دارم که هیچ کس پاسخگو نیست حتی کسی راهنمایی هم نمی کنه. البته خب انتظاری هم نیست، اگر کسی راهنمایی کنه لطف کرده که دانشش رو به اشتراک گذاشته.
به هر حال ، آخرین نسخه کامپوننت رو همیشه نصب کن و اگر نسخه های قبلی استفاده می کنی بگرد و نسخه آخرش رو پیدا کن و از طریق همون نصب افزونه وقتی نصبش کنی به صورت خودکار بروزرسانی میشه، بع زبان سایتت رو هم انگلیسی کن ببین اگه مشکلت حل شد که هیچ، اختمالا مشکل از فایلهای زبان فارسی یا نوع تاریخ دهی کامپوننت هست اگر نشد هم می تونی توی انجمن خود dj سوال کنی شاید ( فقط شاید ! ) کسی جوابت رو داد.
در حال حاضر که جوملا با مسیری که پیش گرفته، عدم پاسخگویی و رفع مشکلات کاربران و پیچیده شدن بیش از حد کد نویسی در محیط پلتفرم جوملا و مشکلات بوجود آمده عدیده مثل مشکلات فارسی سازی در این cms بسیار محبوب، کم کم داره محبوبیتش رو از دست میده. فکر کنم عل رقم این همه مقاومت آخرش ماهم باید به جرگه وردپرس کاران بپویندیم. خدایی هرجور هم بخوایم حساب کنیم از نظر قالب و برنامه نویسی وردپرس خیلی پیشرفت خوبی داشته اگه همینطور پیش بره و یکم به مدیریتش سر و سامان بده احتمالا خیلی از افراد از جوملا مهاجرت می کنن.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از mastermind عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)