-
مشکل در بروز رسانی
سلام خدمت دوستان جوملایی..
برای بروز رسانی Weblinks Extension Package با مشکل مواجه شدم.
بعد از ارتقا جوملا 2.5 به 3 و نصب زبان شیرین فارسی ترجمه جوملا فارسی اقدام به بروز رسانی بسته Weblinks Extension Package کردم که با خطای زیر مواجه شدم.
به پیوست تصویر زیر:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به صورت محلی هم اقدام به نصب کردم، فایل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کردم، سپس از طریق مدیریت جوملا اقدام به آپلود و نصب آن کردم که خطای زیر رو داد.
خطا
Archive does not exist
خطا بسته نصب در نصب
هشدار
مسیر به روز رسانی مشخص نیست
بسته به روز رسانی: خطایی در نصب افزونه وجود داشت: com_weblinks.zip
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر..
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-17-2015 01:04 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
خوشبختانه مشکل رفع شد.
برای دوستان شرح میدم ممکنه کمکی به بقیه باشه.
فایل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از سایت به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کردم.
این فایل رو از مدیریت جوملا آپلود و نصب کردم. و به روز رسانی با موفقیت انجام شد.
(قبلا به اشتباه فایل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کردم بودم.)
پیروز و سرافراز باشید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)