سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: کمک فوریییییی ، بالا نیومدن سایت و دریافت خطا در صفحه اصلی سایت

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

کمک فوریییییی ، بالا نیومدن سایت و دریافت خطا در صفحه اصلی سایت

سلام دوستان
    من ی قالب اورجینال از جوملارت خریدم که قرار شد کارهای شمسی ساری و غیره رو برام انجام بدن ، الآن یک هفته ست ، مشکل اینجاست که سایت بالا نمیاد و درصفحه اصلی سایت خطای زیر نوشته شده ... مشکل چیه ؟؟؟ واقعا دیگه کفرم دراومده ، خودم اینکارو نکردما ، دادم برام انجام بدن که هنوز بهم تحویل ندادن ، نمیدونم چیکار کنم ، اولش گفتن ایراد از نبود ی تابع در هاست هست ، منم گفتم هاستینگ من هر موردی رو شما بخواین ارائه میده ، بگین من اقدام میکنم ... لطفا راهنماییم کنید ، واقعا تحت فشار مدیرم هستم ، آبروم داره میره ، قالب اختصاصی نزدیم بخاطر اینکه وقت نداشتیم و حالا اینجوری شده ، مرسی... چنانچه خواستید آنلاین سایت رو ببینید و بررسی کنید به این آدرس برید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

Warning: simplexml_load_file([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 410 Gone in /home/inspasar/domains/perspolisred.com/public_html/templates/ja_playmag/templateHelper.php on line 90 Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /home/inspasar/domains/perspolisred.com/public_html/templates/ja_playmag/templateHelper.php on line 74
    ویرایش توسط nazanin123 : 09-19-2015 در ساعت 12:21 PM

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

دوستان لطفا راهنمایی کنید ، مشکل از هاست هست یا قالب؟؟؟ واقعا گیر کردم ... خیلی بده که افراد اینجوری اعتماد مردم رو در خرید اینترنتی از بین میبرن ... سوء تفاهم نشه ، ولی من یکی واقعا سخت میتونم دیگه این شکلی خرید اینترنتی کنم ...

تشکر شده 48 بار در 45 ارسال
    سلام دوست عزیز
    سایتتون بالا میاد مشکلی نداره
    سعی کنید از قالبای رایگان خارجی استفاده کنید و خودتون فارسی سازی و بقیه کاراشو انجام بدین , هم تجربه کسب میکنین هم مهارتتون بالاتر میره

نقل قول نوشته اصلی توسط afrouz [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام دوست عزیز
    سایتتون بالا میاد مشکلی نداره
    سعی کنید از قالبای رایگان خارجی استفاده کنید و خودتون فارسی سازی و بقیه کاراشو انجام بدین , هم تجربه کسب میکنین هم مهارتتون بالاتر میره
    سلام ، متشکرم ، بله مشکل برطرف شد . اما چرا قالب رایگان ؟؟؟ قالب های تجاری چرا توصیه نمیشن؟؟؟ من واقعا خودم حس میکنم قالبی که از جوملارت خریدم خیلی خیلی امکانات اضافی داره که اصلا بدرد من نمیخوره ، مثلا فراخوانی ویدئو از یوتیوب و k2 و غیره ... ی تایپیک جدید میزنم میخوام ببینم k2 به چه دردی میخوره و چه کاری میکنه

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    سلام دوست عزیز من خودم هم باشم هزینه ای بابت ماژول و قالب پرداخت نمیکنم من به شما پیشنهاد می کنم به سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برید و کامل مباحث html,css و مهم تر از اینا کارکردن این 2تا با javascript رو یاد بگیرید بعدش هم jquery , Php رو یاد بگیرید دیگه نیازی به قالب خریدن نخواهید داشت یک مقدار هم زبان قوی باشید از سایت joomla اصلی میتونید این آموزشها رو بهتر درک کنید.
    k2 یک کامپوننتی هست که به شما امکان ایجاد مجموعه و بعد مطالب و استفاده اونا در ماژولهای مختلف رو میده و امکاناتی فراتر از این چیزهایی که خود جوملا استاندارد داره میتونید داشته باشید