-
کامپوننت k2چیست ؟؟ و چه کارایی دارد ؟؟
باسلام
من خیلی سرچ کردم ، درباره k2 خیلی نوشتن مثلا زیباسازی و غیره ولی من واقعا متوجه نشدم در اصل این کامپوننت k2 چیه ؟؟ فرضا من که سایتم ی سایتی هست اخبار توش منتشر میشه این k2 به چه درد من میخوره ؟؟؟
از امکانات k2 فقط در خودش میشه استفاده کرد ؟؟ یعنی باید مطلب در k2 ایجاد بشه که بشه از امکاناتش بهره برد؟؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-20-2015 05:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من خیلی سرچ کردم ، درباره k2 خیلی نوشتن مثلا زیباسازی و غیره ولی من واقعا متوجه نشدم در اصل این کامپوننت k2 چیه ؟؟ فرضا من که سایتم ی سایتی هست اخبار توش منتشر میشه این k2 به چه درد من میخوره ؟؟؟
از امکانات k2 فقط در خودش میشه استفاده کرد ؟؟ یعنی باید مطلب در k2 ایجاد بشه که بشه از امکاناتش بهره برد؟؟
K2 افزونه ی پیشرفته مطالب هست کارایی هاش خیلی زیاد هست مثلا:
شما مطالب رو با k2 میسازید (یعنی تو کامپوننت k2 مطالب رو ایجاد کنید) بعد میشه فیلد های اختصاصی برای مطالب تعیین کرد یا ماژول هایی هست که اخبار رو به صورت زیبا نمایش میده یا اسلاید شوهای زیبا که مطالب و عکس ها رو از k2 میخونه یا میتونید مطالب رو با افزونه k2 store به فروش برسونید (مطالب رو میسازید تو k2 و با k2store قیمت دهی میکنید و میفروشید) و ...
افزونه هایی نظیر : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کلا افزونه ی عالی هست
ویرایش توسط P30Yaran : 09-20-2015 در ساعت 05:22 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)