سلام
از جوملا 3 استفاده مکینم.
زمانی که کاربر میخواد در سایت ثبت نام کنه هیچ پیغامی از روند ثبت نام دریافت نمیکنه.
منظورم پیام هایی که باید به ایمیل خودش مراجعه کنه و روی لینک ارسالی کلیک و...
چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟

سلام
از جوملا 3 استفاده مکینم.
زمانی که کاربر میخواد در سایت ثبت نام کنه هیچ پیغامی از روند ثبت نام دریافت نمیکنه.
منظورم پیام هایی که باید به ایمیل خودش مراجعه کنه و روی لینک ارسالی کلیک و...
چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برید مدیریت کاربران ، انتخابها رو بزنید بعد فعال سازی کاربر رو بزارید روی ایمیل
** تنظیمات ایمیل رو باید از قسمت سیستم ، سرور انجام بدید
موفق باشید
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسختون ، مشکلی توی ثبت نام کاربر ندارم.
زمانی که کاربر یک حساب میخواد ایجاد کنه پیامی جهت انجام فرآیند بعدی به کاربر نمایش داده نمیشه.
به پیوست تصویر زیر رو نگاه کن.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در اینجا من از قالب پیش فرض جوملا استفاده کردم و همونطور که میبینید پیغام به کاربر نشون داده میشه.
اما از قالبی که دارم استفاده میکنم. این پیغام به کاربر موقع ثبت نام نمایش داده نمیشه. و جاش یه کادر خالی میاد.
لطفا راهنمایی کنید.
شاید پیام نمایش داده میشه (چون هسته اصلی یکی هست) اما قالب شما رنگ اون نوشته رو با رنگ زمینه یکی در نظر گرفته باشه و چیزی نمایش داده نمیشه
دمو بدید بررسی کنم
موفق باشید
من سایت رو موقتا باز میکنم لطفا شما اقدام به ثبت نام کنید. و مشکل رو از نزدیک مشاهده کنید.
ناگفته نماند، روند ثبت نام کاربر به درستی انجام میشه، فقط تنها پیغام های مربوط به ثبت نام نمایش داده نمیشه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر.
سلام
اینم از دمویی که خواسته بودید.
لطفا کمک کنید.
سلام
دوست عزیز همانطور که خودتان تست کردید مشکل از قالبتان است . سایتتون غیر فعال کردید نشد نگاه کنم . قالب دیگری استفاده کنید یا کدهای قالب فعلی رو باید دستکاری کنید تا نوشته بیاد .
سلام
قبلا از جوملا 2.5 استفاده میکردم. و الان به جوملا 3 مهاجرت کردم.!
قالبی رو که دارم ازش استفاده میکنم مربوط به جوملا 2.5 هست. فقط تنها مشکلی که داره همینه.
لطفا اگه پیشنهادی دارید راهنمایی کنید تا بتونم قالب رو با جوملا 3 هماهنگ کنم.
مجددا سایت رو باز میکنم لطفا مشاهده کنید. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر..
ویرایش توسط icons : 09-27-2015 در ساعت 08:48 AM
از دوستان کسی نیست که توی بهینه کردن این قالب بهم کمک کنه.
این قالب با فریم ورک ساخته شده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)