-
چند قالب دادن به منوها
سلام
دوستان من سایتم رو طراحی کردم طوری که صفحه ورود داره به قسمت های مختلف
حال میخواهم قسمت های مختلف که میره قالبهای مختلفی لود بشه ، یعنی رنگ آمیزی و عکسهای خاص خودشو داره.
میشه راهنماییم کنید؟
مثل انتخاب زبان که لینک میشه و سایت رو میتونیم با قالبهای مختلف بیاریم بالا
من تنظیمات رو انجام دادم برای قالبهای مختلف فقط همین قسمت مونه که چطور با جوملا بیارم آخه یک صفحه اصلی پیش فرض بیشتر نمتونم بیارم.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-28-2015 05:32 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سوال
سلام و با تشکر از فروم خوبتون
من یه سایتی میخام برای آژآنس هواپیمایی و می خوام بیارم رو جوملا برای کارکرد کلی بهتر و سئو قابل قبول تر که این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می باشد . آیا میشه ؟ پلاگین و کامپونت شبیه به این آیتمای این سایت موجود هستش؟
من زیاد بلد نیستم ولی یکی هست که میگه میشه همه اینهارو پیاده کنه . می خوام بدونم بدون در نظر گرفتن بحث بیزینسی آیا این کار تمیز در می آد از آب یا نه
ممنون و متشکر
-
-

نوشته اصلی توسط
ITGirl
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوستان من سایتم رو طراحی کردم طوری که صفحه ورود داره به قسمت های مختلف
حال میخواهم قسمت های مختلف که میره قالبهای مختلفی لود بشه ، یعنی رنگ آمیزی و عکسهای خاص خودشو داره.
میشه راهنماییم کنید؟
مثل انتخاب زبان که لینک میشه و سایت رو میتونیم با قالبهای مختلف بیاریم بالا
من تنظیمات رو انجام دادم برای قالبهای مختلف فقط همین قسمت مونه که چطور با جوملا بیارم آخه یک صفحه اصلی پیش فرض بیشتر نمتونم بیارم.
با تشکر
سلام دوست عزیز
برای هر قسمتی پوشه های جداگانه درست کنید و هر قسمتی که میخواید شکلش متفاوت باشه رو تو پوشه ها بریزید اینجوری هر قسمتی رو میشه لینک بدین به پوشه خودش
ویرایش توسط afrouz : 09-30-2015 در ساعت 10:37 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)