با سلام
قالب من یک فایل فلش صفحه اصلیش داره
آیتم منوهایی که به قالب اضافه کردم این فایل فلش را توی همه صفحات نشون میده چیکار کنم که نشون نده توی بقیه صفحات
از دوستاان کسی میتونه راهنمایی کنه

با سلام
قالب من یک فایل فلش صفحه اصلیش داره
آیتم منوهایی که به قالب اضافه کردم این فایل فلش را توی همه صفحات نشون میده چیکار کنم که نشون نده توی بقیه صفحات
از دوستاان کسی میتونه راهنمایی کنه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
میتونید فایل فلش رو با ماژول سفارشی نمایش بدید و نمایش اون رو فقط در صفحهی اول قرار بدید.
سلام لطف کردین از اینکه جواب دادین ولی ماژول سفارشی چی میشه؟ترجمه اش به انگلیسی و یا در کدوم گروهه که انتخابش کنم؟نوشته اصلی توسط H@m3d [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بازم ممنونم
Module Manager >>> New >>> Custom HTML
عزیز این فقط ایمیج داره یکبار به گفته جنابعالی درست کردم اما چون فقط ایمیج میخورد کنسلش کردمنوشته اصلی توسط H@m3d [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بازم ممنون از معرفتتون
بله ممنونم عزیزم
کد نویسی html مخاست
سپاسگذارمH@m3d جان
نوشته اصلی توسط arinosso [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله، باید از کدهای اچتیامال در ادیتور استفاده کنید. با آگاهی از این موضوع راهنمایی کردم.نوشته اصلی توسط arinosso [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توصیه میکنم تا جایی که امکان داره از فلش استفاده نکنید. این فناوری منسوخ شده. Html5 جایگزین مناسبیست.
موفق باشید.
آقا منت نهادین سپاسگذارمنوشته اصلی توسط H@m3d [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بی نهایت ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)