سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: دوتا مشکل با کامپوننت جومشاپینگ

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

Question دوتا مشکل با کامپوننت جومشاپینگ

سلام
    من فروشگاهی رو با جومشاپینگ راه اندازی کردم
    تمام کارهای فروشگاه تمومه فقط دوتا مشکل مونده که باید حل بشه و خیلی هم فوری ، خواهشا" اگر کسی از دوستان می تواند کمکی کند ممنون میشم

اولین مشکل کار نکردن دکمه ثبت نظر هست ( در صفحه ی محصول که می رویم و روی دکمه ثبت نظر کلیک می کنیم محصول رو به سبد خرید اضافه می کنه و میره تو سبد خرید ) [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

دومین مشکل هم در قسمت مدیریت محصولات وقتی وارد ادیت کردن محصول می شویم و به تب تصاویر میریم ، زیر هر تصویر گزینه ای هست برای حذف تصویر ، روی این گزینه که کلیک می کنیم هیچ کاری انجام نمیده و تصویر رو حذف نمی کنه ( البته همین مشکل در تصویری که به دسته ها یا همون کتگوری ها هم میدهیم هست )

اگر کسی از دوستان می تونه کمک کنه و دسترسی لازم داره پیام بده
    ممنون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 48 بار در 45 ارسال
    سلام دوست عزیز
    شاید مشکل تداخل jquery داشته باشه. پلاگین easy jquery رو نصب و فعال کنین
    یا شاید بخاطر ورژن جوم شاپینگ باشه که اگه کامپوننتو آپدیت کنین درست شه

4. کاربر مقابل از afrouz عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    سلام دوست عزیز.منم یه زمانی میخاستم فروشگاه بزنم.بنظر منم یه نگاهی هم به ویرجومارت بنداز.جومشاپینگ خیلی کار باهاش راحت و خوشه اما امکاناتش نصبت به ویرجو کمه.اگه خاستی بگو من هم قالبشو دارم هم کومپنتشو قبلا از سایت خارجی گرفتم

نقل قول نوشته اصلی توسط afrouz [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام دوست عزیز
    شاید مشکل تداخل jquery داشته باشه. پلاگین easy jquery رو نصب و فعال کنین
    یا شاید بخاطر ورژن جوم شاپینگ باشه که اگه کامپوننتو آپدیت کنین درست شه
    سلام .. می دونم چند ماه گذشته ببخشید دوباره تاپیک رو مجبور شدم آپ کنم ... چندماه پیش این مشکل حل شد ( خود به خود )
    ولی الان باز به وجود اومده
    دو کاری که گفتید رو انجام دادم یعنی افزونه جیکوئری ایزی رو نصب کردم ولی تغییری نکرد و جومشاپینگ رو از داخل مدیریت به وسیله همون بخش آپدیتی که براش در نظر گرفته شده بروز رسانی کردم ولی باز تغییری نکرد

روش صحیح و یا دیگری برای برای بروز رسانی هست ؟ من ورژن JoomShopping-4.9.0 رو دانلود کرده ام ...
    اگر دسترسی بدم می تونید بررسی کنید ؟
    ممنون

ورژن جدید کامپوننت جوم شاپینگ رو دوباره نصب کنین ولی بعد از نصب رو اطلاعات نمونه کلیک نکنین که محصولاتتون یه وقت نپره

نقل قول نوشته اصلی توسط afrouz [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ورژن جدید کامپوننت جوم شاپینگ رو دوباره نصب کنین ولی بعد از نصب رو اطلاعات نمونه کلیک نکنین که محصولاتتون یه وقت نپره
    یعنی ورژن قبلی را پاک کنم بعد دوباره نصب کنم ؟ ورژن قبلیم فارسی هست ولی این ورژن نه

نیازی نیست ورژن فبلی رو پاک کنین فقط ورژن جدیدو از مدیریت افزونه ها دوباره نصب کنین ولی در انتها اطلاعات نمونه رو نصب نکنین که جایگزین محصولات قبلیتون نشه
    سعی کنید جدیدترین ورژن فارسی رو گیر بیارید وگرنه زبان فروشگاتون عوض میشه

نیازی نیست ورژن فبلی رو پاک کنین فقط ورژن جدیدو از مدیریت افزونه ها دوباره نصب کنین ولی در انتها اطلاعات نمونه رو نصب نکنین که جایگزین محصولات قبلیتون نشه
    سعی کنید جدیدترین ورژن فارسی رو گیر بیارید وگرنه زبان فروشگاتون عوض میشه
    این کار رو کردم ولی
    ارور زیر رو بعد از نصب میده

نصب کامپوننت: کامپوننت دیگری در حال استفاده از پوشه می باشد: /home/iranovai/public_html/components/com_jshopping

الان جوملام رو ارتقا به سه دادم قبلا" 2.5 بود .. ورژن 3 جوم شاپینگ رو هم دارم
    الان وارد مدیریت میتونم بشم ولی موقع باز کردن سایت ارور زیر رو میده
    Fatal error: Call to undefined method JModel::addIncludePath() in /home/iranovai/public_html/modules/mod_jshopping_cart/mod_jshopping_cart.php on line 25

چجوری میتونم دستی جوم شاپینگ رو آپدیت کنم
    بسته زبان فارسی ورژن 3 براش رو دارم که با سرچ از این سایت گرفتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تو پست سوم فایل رو گذاشتن

از مدیریت هم نمی تونم وارد مدیریت جومشاپینگ بشم و ارور میده
    الان باید چه کنم ؟
    محصولاتم برام مهمه چون خیلی زیاد هستن

نقل قول نوشته اصلی توسط hermes [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    این کار رو کردم ولی
    ارور زیر رو بعد از نصب میده

نصب کامپوننت: کامپوننت دیگری در حال استفاده از پوشه می باشد: /home/iranovai/public_html/components/com_jshopping

الان جوملام رو ارتقا به سه دادم قبلا" 2.5 بود .. ورژن 3 جوم شاپینگ رو هم دارم
    الان وارد مدیریت میتونم بشم ولی موقع باز کردن سایت ارور زیر رو میده
    Fatal error: Call to undefined method JModel::addIncludePath() in /home/iranovai/public_html/modules/mod_jshopping_cart/mod_jshopping_cart.php on line 25

چجوری میتونم دستی جوم شاپینگ رو آپدیت کنم
    بسته زبان فارسی ورژن 3 براش رو دارم که با سرچ از این سایت گرفتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تو پست سوم فایل رو گذاشتن

از مدیریت هم نمی تونم وارد مدیریت جومشاپینگ بشم و ارور میده
    الان باید چه کنم ؟
    محصولاتم برام مهمه چون خیلی زیاد هستن

به صورت دستی ( از طریق هاست ) فایل ها رو آپلودکردم در پوشه هاشون و زبان فارسی رو هم ریختم .. الان یک ارور جدید دارم که هم در صفحه اصلی سایت نمایش داده میشه و هم در صفحه محصولات جومشاپینگ در مدیریت
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]