سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: مشکل در نصب 3.4

تشکر شده 70 بار در 68 ارسال

مشکل در نصب 3.4

سلام
    من موقع نصب و بعد از گذراندن پایگاه داده به مرحله نصب نهایی میرسم و شروع به ایجاد پایگاده می کنه که یه دفع برمیگرده به عقب و میره روی مرحله سه و نصب نمیشه

روی لوگال هستم و از ومپ استفاده میکنم

هیج اروری هم بعد از بازگشت دریافت نمیکنم

سوال دوم اینکه : توی همه ی انجمن ها و حتی انجمن شما برای رفع مشکل phph5.3.10 که منظور بالا بردن php لوکال هست فقط گقته شده که .php زمپ خودتونو بالا ببرین ولی هیج کجا گفته نشده این کار جا ب جایی رو چطوری انجام بدین

ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره بزاده همه متوجه بشن
    چون با بیشتر شدن روز ب روز حوملا 3 به بالا طبیتا این مشکل بین افراد زیاد میشه

ممنونم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال
    سلام

منم همین مشکل را دارم ، البته من مرحله اول نصب رو هم حتی پیش نمی بره ، کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

yoshi
    Guest
    با سلام
    دوستان برای راه اندازی سرور وب سایت روی کامپیوترتون حتما از ومپ سرور استفاده کنید (wamp server)
    امیدوارم مشکلتون با ومپ سرور حل بشه یه سرچ تو گوگل بزنید wamp server پیدا می کنید
    اینم بگم نصبش یکم دنگ فنگ داره اگه مشکلی داشتید بفرمایید تا راهنماییتون کنم
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ویرایش توسط yoshi : 10-12-2015 در ساعت 08:09 AM

آخه من قبلا تونستم راحت نصبش کنم و هیچ مشکلی نداشت ، الان نمی دونم چرا از مرحله اول به پایگاه داده نمی رسه ، هیچ پیامی هم نمیده

تشکر شده 70 بار در 68 ارسال
    سلام دوستان . من بسته نصبی رو بردم روی هاست دیگه اون مشکل وجود نداره . مشکل از ومپ هستش که php ش با جوملا 3.4 همخونی نداره

فقط الان یه مشکل جدید برخوردم که بعد سه سال خیلی برام جالب بود و اولین باره اینو میبینم .

من بسته رو روی هاست نصب کردم سایت هم کامل بالا میاد . توی ادمین ک میرم یوز و پسورد رو میزنم میزنه همچین یوزری تعریف نشده . اولش فکر کردم شاید تو کیبورد دستم اشتباه خورده سه بار امتحان کردم بازم همونطوری شد و جالب برام این بود که وقتی اطلاعات نمونه رو نصب می کنم این اتفاق میفته و وقتی اطلاعات نمونه رو نمیزنم می تونم وارد ادمین بشم

ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنماییی کنند

تشکر شده 48 بار در 45 ارسال
    سلام دوست عزیز
    احتمالا وقتی اطلاعات نمونه رو نصب میکنین جوملا از نمونه کاربرای خودش استفاده میکنه موقع نصب معمولا یه قسمتی واسه انتخاب نام کاربری و رمز هست که بعضی وقتا چند نمونه وجود داره و ما چون دقت نمیکنیم ازش میگذریم سرسری.
    شما رو این مرحله دقت کنین که حتما نام کاربری و رمز عبور خودتون رو انتخاب کنین سعی کنین یه نام کاربری غیر admin رو انتخاب کنین
    اگه هم درست نشد اطلاعات نمونه زو نصب نکنین
    ولی یکاری میتونین انجام بدین رو لوکال بستتون رو نصب کنین با کامپوننت اکبا تو حالت زیپ بکاپ بگیرین و بعد بکاپ رو رو هاست نصب کنین این مشکل اصلا به وجود نمیاد.

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    درباره نصب جوملا 3.4 منم با نصبش رو لوکال مشکل داشتم اما رو هاست رایگان تست کردم هیچ مشکلی نداشت.دوستان توجه داشته باشن که خیلی از چیزای جوملا از کومپنت گرفته تا ماژول رو لوکال گیر میکنن سعی کنین اگه میخاین کار کنین برا ازمایش رو هاست رایگان تست کنین.90دزصد مشکلات از لوکاله.

اما من دارم جوملا رو روی هاست نصب می کنم و این مشکل رو دارم ، کارم رو باید زودتر تحویل بدم اما فایده نداره راهنمایی می کنید لطفا؟

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

اگر اطلاعات هاست رو ارسال کنید بهتر میشه بررسی کرد!

البته فراموش نکنید مسئولیت اینکار با خودتون هست و من بعنوان یک مدیر این درخواست رو نمیکنم و تصمیم با خودتون هست!

موفق باشید

خوب شما که اصلا پیام خصوصیتونا چک نمی کنید من الان اطلاعات هاستم رو کجا براتون بفرستم ؟
    مسئولیت نداره

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)