سلام دوستان خوبم صفحه ادمین باز نمیشه فقط یه صفحه خالی نشون میده یه دفع اینجوری شد :
اینم سایت :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام دوستان خوبم صفحه ادمین باز نمیشه فقط یه صفحه خالی نشون میده یه دفع اینجوری شد :
اینم سایت :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
هیچ تغییری در تنظیمات کلی ندادین؟
فایل configuration.php را تغییر ندادید؟
در ضمن سایت هم بالا نمیاد.
کلیواژه اضافی وارد سایت نکردید؟
من فقط از مدیریت توی قسمت معرفی به موتورهای جستجو چندتا واژه وارد کردم ، منظور شما از کلد واژه چیه؟
وقتی تعغیرات رو میدادم می نوشت فایل configuration.php غیر غابل تغییر می باشد من هم پرمیشنش رو عوض کردم به 777 البته بازهم وقتی سیو میکردم همین پیغام رو می داد و تغیرات رو اعمال نمی کرد ، تازه سایت هم کار می کرد به جان خودم :الان که شما گفتید متوجه شدم سایت از کار افتاده . واقعا نمی دونم چرا این ایرادای عجیب غریب میاد اول که نصبش کردم فونت سایت درست نشون داده نمی شد بعدشم ادمینش پرید حالا هم سایت رفته پیش ادمین!
مثل من شده فایل configuration.php پر از تگهای اضافی شده
یعنی نمیشه توی قسمت معرفی به موتورهای جستجو کلید واژه وارد کرد ؟
میشه وارد کرد اما نمیشه داستان نوشت
فایل Configuration.php را باز کنید و keyword هارا کم کنید
مشکل حل خواهد شد
developer جون درست نشد ، برم دوباره نصبش کنم ببینم چی میشه! فقط من موندم اگه بعدا که سایتم مطالبش زیاد بشه این اینجوری بشه چی کار کنم ؟!
سلام
درست نشد یوزر و پسورد مامبو و سی پنل بفرستید درست کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)