وقتی لینکی از سایت در فیسبوک می ذارم تصویر زیر ظاهر می شود در صورتی که بایستی تصویری از سایت ظاهر بشه.
لطفا راهنمایی کنید
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]

وقتی لینکی از سایت در فیسبوک می ذارم تصویر زیر ظاهر می شود در صورتی که بایستی تصویری از سایت ظاهر بشه.
لطفا راهنمایی کنید
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام!!
چجوری باید راهنمایی کنیم؟ وقتی نه آدرسی از سایت قرار دادید! و نه توضیح دادید منظورتون از تصویر چیه!؟ اینها که متن هستن!
موفق و موید باشید
سلام. ضمن تشکر من لینک زیر را در ارسال مطلب فیس بوک قرار می دهم تصویر مذکور در فیس بوک ظاهر می شود. قاعدتا بایستی تصویری از مطلب یا سایت قرار گیرد. خود شما اگر همین لینک را به عنوان مطلبی در فیس بوک ارسال کنید همین مشکل را مشاهده می نمایید. می خواستم بدونم در جوملا چه چیزی را بایستی تنظیم کنم؟از شما هم متشکرمنوشته اصلی توسط kade_a55 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچ کس جواب منو نمی ده؟نوشته اصلی توسط kade_a55 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عزیزم شما اگر یکبار سورس سایتت رو نگاه کنی این خط رو میبینی :نوشته اصلی توسط kade_a55 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که مشخص میکنه یکی از افزونه های استفاده شده نال شده است و باعث مشکل شده!<link href="http://www.example.com/news/news2/565-bourtah.html" rel="canonical" />
اگر براتون ارزش داره و میتونید هزینه کنید بفرمایید در پیغام خصوصی اعلام کنید تا بررسی کنم و با هزینه مشکلتون رو برطرف کنم.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)