سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: عدم نمایش سایت

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

عدم نمایش سایت

من کدهای فایل
    configuration.php
    روکپی کردم و فایل رو پاک کردم
    بعد از اون یه فایل دیگه به همین اسم ایجاد کردم و اون کدها رو داخلش پیست کردم
    الان هر کاری میکنم سایت هیچی نمایش نمیده و این ارور رو میده

Warning: require_once(/home/hoda/domains/a-hoda.com/public_html/administrator/components/com_banners/helpers/banners.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/hoda/domains/a-hoda.com/public_html/modules/mod_banners/mod_banners.php on line 18 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/hoda/domains/a-hoda.com/public_html/administrator/components/com_banners/helpers/banners.php' (include_path='.:/usr/local/php-5.3/lib/php') in /home/hoda/domains/a-hoda.com/public_html/modules/mod_banners/mod_banners.php on line 18
    خواهشا راهنمایی م کنید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

البته لازمه بگم که اخیرا دامنه سایت رو از org به com تغییر دادم و فک میکنم بخشی از مشکل به خاطر همین باشه

کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟؟

تشکر شده 48 بار در 45 ارسال
    سلام دوست عزیز
    مشکلتون بخاطر تغییر دامنه نیست
    برای چی چنین کاری انجام دادین!! این فایل مهمترین فایل سایت شماست که تمام اطلاعات پایه ای از جمله اطلاعات دیتابیستون داخلش کپی میشه. به این فایل دست نزنین مخصوصا وقتی وارد نیستید
    احتمال داره اسم فایل رو اشتباه نوشته باشید. چون داخل پنل فایل ساختن ممکنه شمارو به اشتباه بندازه/
    اگه از سایت بکاپ دارین بکاپ رو دوباره نصب کنین اگه ندارین و سایت رو خودتون قبلا روی لوکال ساختین برین پوشه مربوطه رو باز کنین همون فایل رو آپلود کنین داخل روت سایت
    اگه هیچی از فایل قبلی ندارین داخل notepad++ یه فایل با نام دقیقا configuration بسازید و نوع فایل رو php درنظر بگیرین بعد اطلاعاتی که گفتین قبلا کپی کردین رو داخلش پیست کنین و بعد دقیقا همین فایل رو توی روت سایت آپلود کنین

تشکر شده 38 بار در 35 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط shayan68 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    من کدهای فایل
    configuration.php
    روکپی کردم و فایل رو پاک کردم
    بعد از اون یه فایل دیگه به همین اسم ایجاد کردم و اون کدها رو داخلش پیست کردم
    الان هر کاری میکنم سایت هیچی نمایش نمیده و این ارور رو میده

Warning: require_once(/home/hoda/domains/a-hoda.com/public_html/administrator/components/com_banners/helpers/banners.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/hoda/domains/a-hoda.com/public_html/modules/mod_banners/mod_banners.php on line 18 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/hoda/domains/a-hoda.com/public_html/administrator/components/com_banners/helpers/banners.php' (include_path='.:/usr/local/php-5.3/lib/php') in /home/hoda/domains/a-hoda.com/public_html/modules/mod_banners/mod_banners.php on line 18
    خواهشا راهنمایی م کنید
    با اهدای سلام و ادب .

دوست عزیز امکان دارد بفرمائید دقیقا چه کاری انجام دادید ؟

توضیحات تان واضح و دقیق نیست و علت انجام این کار چه بوده است تا بتوانیم شما را راهنمائی کنیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)