-
مشکل باجوملا
سلام من یک بسته نصبی قالب اصلی خریدم بعد از اماده کردن وانتقال به هاست متوجه شدم که موقع ورودبه منوها وقسمت ماژول ها به صورت ناخواسته عملیات دسته جمعی میاد دوستان گفتن هستش مشکل داره 3.3 بود3.6 کردم مشکل حل نشد قالب خواستم جداکنم به درستی جدانمیشه حالاکه به 3.4 ارتقاع دادم مشکل درقسمت منوها حل شداما در ماژول ها همچنان باقیه حالا میخواستم بدونم این مشکل چه مقدارمیتونه به سایتم ضربه بزنه اصلا چیز مهمی هست یاخیر وراه حل شما چیه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-14-2015 06:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
عملیات دسته جمعی رو متوجه نشدم یعنی چی !
اگر همراه با یک تصویر بفرمایید مشکلتون رو بهتر میشه بررسی کرد!
موفق و موید باشید
-
-
سلام بفرمائید اینم عکس باهربارورود به منوها وماژول ها این اتفاق میفته
-
-
یعنی این صفحه خود به خود باز میشه ؟!
موفق و موید باشید
-
-
بله به صورت ناخواسته اتفاق میفته
یک مشکل دیگم بود که از خیرنرم افزارش گذشتم بانصب کامپننت sef دوزبانگی خراب میشه وزبان انگلیسی فارسی میشه
-
-
پکیج جوملا رو از سایت اصلی جوملا دانلود کنید
روی هاست خودتون بصورت کامل اکسترکت کنید و مطمئن بشید که همه فایلها جایگزین میشوند (ممکن هست به دلیل پرمیشن یا owner متفاوت فایلها، این عمل درست انجام نشود!)
خب حالا زمان آن هست که پوشه اینستال جوملا را دستی حذف کنید!
یکبار کش جوملا را خالی کنید
نباید مشکلی در این رابطه داشته باشید
موفق و موید باشید
-
-
من انجام دادم درست نشد
اینکه گفتید مطمئن بشید که همه فایلها جایگزین میشوند (ممکن هست به دلیل پرمیشن یا owner متفاوت فایلها، این عمل درست انجام نشود!) باید چگونه فهمید وچکارکرد
-
-
همکار درود !
اینکه بهت گفتن هستش مشکل داره ، درست گفتن
ببین قالبهایی که در سایتهای خارجی بصورت اورجینال فروخته میشه پلان های مختلف دارن ، به عبارتی هر چقدر که اشتراک خریدی مثلا n دلار یا ... میتونی یه بار یا چند بار از قالب روی دامنه های مختلف استفاده کنی ...
حالا اینو گفتم که به اینجا برسیم که :
هموطنان خوبمون میان قالب رو به طرق مختلف میخرن و با دست بردن به هسته و ... محدودیت نصب اون رو برمیدارن و مشکلاتی مختلف از جمله مشکی شما به وجود میاد. که در اصطلاح به آنها نال میگن...
برای کسب اطلاعات بیشتر با من در تماس باش.
در پناه یزدان
-
-

نوشته اصلی توسط
چهارسوق
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من انجام دادم درست نشد
اینکه گفتید مطمئن بشید که همه فایلها جایگزین میشوند (ممکن هست به دلیل پرمیشن یا owner متفاوت فایلها، این عمل درست انجام نشود!) باید چگونه فهمید وچکارکرد
برای اینکار از مدیر سرور بخواهید همه فایلها و پوشه های شما را با دستور مربوطه برای پرمیشن و owner ها ریست کنند!
برای اینکه مطمئن بشید اینکار را انجام میدهند یکی از پوشه های داخلی یک پوشه را پرمیشن 444 بدهید!
اینو گفتم چون خیلی از سرورها چون بلد نیستن میگن انجام دادیم!!! اما در حقیقت انجام ندادند!
بعد از اون مراحل آوررایت رو اعمال کنید!
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
روشنک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همکار درود !
اینکه بهت گفتن هستش مشکل داره ، درست گفتن
ببین قالبهایی که در سایتهای خارجی بصورت اورجینال فروخته میشه پلان های مختلف دارن ، به عبارتی هر چقدر که اشتراک خریدی مثلا n دلار یا ... میتونی یه بار یا چند بار از قالب روی دامنه های مختلف استفاده کنی ...
حالا اینو گفتم که به اینجا برسیم که :
هموطنان خوبمون میان قالب رو به طرق مختلف میخرن و با دست بردن به هسته و ... محدودیت نصب اون رو برمیدارن و مشکلاتی مختلف از جمله مشکی شما به وجود میاد. که در اصطلاح به آنها نال میگن...
برای کسب اطلاعات بیشتر با من در تماس باش.
در پناه یزدان
صحبتهای شما متین! اما در اینجا ربطی به این مشکل ندارد!
ایشان از بسته نصبی یک تیم محترم استفاده فرمودند و در بروزرسانی بعدی تغییزاتی در فایلها باید اعمال میشده که بنا به دلایلی نشده و این موارد باعث بروز مشکل شدند!
اینکه متأسفانه بعضی از سایتهای هموطنان عزیزمون از سیستمها و نرم افزارهای نال شده (البته با توجه به پرداخت و خرید از سایتهای نال کننده!!!) هستند صرفاً به بخش ادمین جوملا ارتباط پیدا نمیکنه!
این موضوع تنها به خاطر نا هماهنگی بین بسته ابتدایی و بسته ارتقا صورت گرفته که با روش مطرح شده قابل اصلاح هستش!
موفق و موید باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)