مدیر هاست میگه مشکلی وحود نداره منم دوباره جوملا خام روش نصب کردم اما مشکل حل نشد

مدیر هاست میگه مشکلی وحود نداره منم دوباره جوملا خام روش نصب کردم اما مشکل حل نشد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اطلاعات جوملاتون رو برام ایمیل کنید در اولین فرصت بررسی میکنم
هاست + جوملا
موفق و موید باشید
سلام شارسال شد
سلام خسته خسته نباشید
بنده تازه جوملا را نصب کردم اما نمیدانم چطور و از چه مسیری وارد محیط برنامه نویسی ان شوم؟
با اهدای سلام و ادب .نوشته اصلی توسط AKKKK [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز به جمع جوملا کاران خوش آمدید .
جوملا محیط مدیریت دارد نه برنامه نویسی .
با استفاده از روش ذیل می توانید وارد قسمت مدیریت شوید :
name domin.com/administrator
همچنین شدیدا پیشنهاد میکنیم که قسمت مستندات سایت را مطالعه کنید و همچنین کتاب جوملا را از ادرس ذیل دانلود و مطالعه نمائید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
نوشته اصلی توسط چهارسوق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام با بروزرسانی به جوملا3.4 مشکل در قسمت منو ها حل میشه اما چند مشکل جدید اضافه میشه از جمله در قسمت افزونه ها مدیریت که فقط مشه فایل از سیستم اپلود کرد دوگذینه دیکه نیست ومدیریت کاربران که قسمتی که گروه کاربر رامیشه عوض کرد نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)