-
چگونه میتونم عین این صفحه را درست کنم؟
من سایتی دارم قبلا برام ساختن الان خودم همه چیز سایت رو میزون کردم یعنی قالب و طرح سایت رو عوض کردمتا رسیدم به این صفحه که محصولات هست هر کاری میکنم درست نمی شه.میخوام مثل عکس زیر وقتی روی یک کدوم از عکسها کلیک می کنم عکس 2 باز بشه و محصول رو وقتی انتخاب کردم عکس 3بازبشه.جدول ها رو انجام دادم ولی نمی دونم باید چه جوری مرتب سازی ومثل این صفحه ها که مل سایت قبلمه در بیارم.همه کامپوننت ها از جمله جوم شاپینگ و ویرچومات و دی جی کاتالوگ را امتحان کردم بازم نتونستم.از ابتدا باید چیکار کنم و با چه برنامه ای
[IMG]C:\Users\far\Desktop\New folder\1.jpg[/IMG]
[IMG]C:\Users\far\Desktop\New folder\2.jpg[/IMG]
[IMG]C:\Users\far\Desktop\New folder\3.jpg[/IMG]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-16-2015 03:11 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[QUOTE=FD.PI;282353]من سایتی دارم قبلا برام ساختن الان خودم همه چیز سایت رو میزون کردم یعنی قالب و طرح سایت رو عوض کردمتا رسیدم به این صفحه که محصولات هست هر کاری میکنم درست نمی شه.میخوام مثل عکس زیر وقتی روی یک کدوم از عکسها کلیک می کنم عکس 2 باز بشه و محصول رو وقتی انتخاب کردم عکس 3بازبشه.جدول ها رو انجام دادم ولی نمی دونم باید چه جوری مرتب سازی ومثل این صفحه ها که مل سایت قبلمه در بیارم.همه کامپوننت ها از جمله جوم شاپینگ و ویرچومات و دی جی کاتالوگ را امتحان کردم بازم نتونستم.از ابتدا باید چیکار کنم و با چه برنامه ای?عکس ها رو نتونستم آپلود کنم تو لینک های زیر به ترتیبن.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)