-
چگونگی آپلود تصویر در ویرچومارت و دسته بندی کاربران
سلام. میخواستم بدونم چجوری میشه یه عکس رو تو ویرچومارت آپلود کرد؟ آخه دکمه ای وجو نداره که آپلود ش کنیم. بعد ریسایز کردن هم چجوریه؟ باید تو فوتوشاپ اندازه اش رو کم کنیم.
سوال دیگه ام اینه که وقتی بخوایم برای دو گروه از کاربرا دو قیمت جداگانه وارد کنیم. مثلا دو گروه نماینده و کاربر عادی داریم و قیمت برای نمایندگان 100 و کاربر عادی 150 باشد. میخواهیم وقتی گروه نماینده وارد شد
قیمت خودش رو نشون بده و وقتی که کاربر عادی وارد شد یه قیمت دیگه. کسی میدونه باید چیکار کرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-15-2015 01:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
-
-
-
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز برای قسمت اول سوال تان از نسخه چند ویوچومارت استفاده میکنید ؟
برای سوال دوم تان هم می توانید گروه های کاربری تعریف کنید .
-
-
اینم عکسش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
خیلی ممنون که جواب دادید
من از ویرچومارت 2 استفاده می کنم. نسخه ی جوملام هم 2.5 هست.
عکس برای product من آپلود کردم . ولی نمیدونم resize شده اش رو چجوری باید آپلود کنم! باید بشینم همه رو تک تک با فوتوشاپ resize کنم؟
در مورد قسمت دوم هم میشه بشتر توضیح بدید؟
من گروه خریداران رو تو ویرچومارت ثبت کردم ولی موقع درج قیمت که فقط یک قیمت میشه وارد کرد. اونم قیمت پایه و نهایی هست! حالا من دقیق چیکار کنم که قیمت نماینده و کاربر عادی از هم جدا بشه؟
-
-
سلام دوست عزیز
درمورد سوال دومتون اگاهی لازم رو ندارم چون تا الان چنین کاری تنجام نداد
اما درمورد سوال اول : بله اول از همه عکساتون رو توی نرم افزار گرافیکی ریسایز کنین ترجیحا نرم افزار اسنگیت چون برعکس فتوشاپ با تغییر سایز کیفیت عکس رو پایین نمیاره. بعدش برای هر محصول عکسای مربوطه رو آپلود کنین
طبق عکس بالا گزینه بارگزاری و آپلود فایل گزینه بارگزاری کردن رو انتخاب و بعدش با آپلود فایل عکس رو بارگزاری کنین(دقت کنین الان روی گرینه هیچکدام هستش این گزینه نه گزینه بارگزاری کردن رو حتما انتخاب کنین)
این میشه عکس اولتون .برای عکسای دیگه این محصول هم دقیقا همین کارو انجام بدین
-
-
ممنون. کسی نمیتونه جواب بده؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)