سلام
ببخشيد دوستان
من تمام نکات سئو رو انجام دادم ولي سايت من فقط يک روز در صفحه اول قرار ميگره بعدش دوباره ميره صفحات 5 و 6 گوگل
چکار کنم که براي هميشه در صفحه اول باشه
ممنونم کسي بهم منو راهنمايي کنه . تشکر

سلام
ببخشيد دوستان
من تمام نکات سئو رو انجام دادم ولي سايت من فقط يک روز در صفحه اول قرار ميگره بعدش دوباره ميره صفحات 5 و 6 گوگل
چکار کنم که براي هميشه در صفحه اول باشه
ممنونم کسي بهم منو راهنمايي کنه . تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود !
مثلا چ کار کردی ؟ کامل بگو که بتونم راهنماییت کنم
موقعی که شما سایت رو برای اولین بار ب گوگل معرفی میکنی ، گوگل بهت یسری بازدید کننده برای روزای اول میده شایدم همون روز اول و دوم .
برای دیده شدن در گوگل شما دو راه دارید:
1. کلیک خور سایتت بالا باشه
2. تو گوگل تبلیغ کنی که اونم هزینه داره ( البته بگم این راه هم فوت و فن های خاص خودشو داره )
راهنمایی بیشتر خواستی پیام خصوصی بزار
در پناه یزدان
ممنونم روشنک عزيز
همه منو ها و مطالبي که درست کردم کلمات کليدي و توضيحات متا رو کامل پر کردم
متا قسمت تنظيمات رو هم تکميل کردم
ديگه نميدونم چه کاري بايد انجام بدم .
من تازه با جوملا و اين سايت آشنا شدم . اطلاعات زيادي ندارم . مرسي
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز ثبت سایت در گوگل وبمستر ، ایجاد نقشه سایت ، ثبت نقشه سایت در گوگل وبمستر ، فعالیت صحیح بر روی سایت همگی جزء فاکتورهای مهم در زمینه سئو و بهینه سازی است .
همچنین کدنویسی صحیح و استاندارد قالب نیز نقش بسیار مهمی در این زمینه دارد .
دوست عزیز سئو رو بیخیال بشید . سئو چیزیه که یه عده از اون کاسبی کنند .
دوست عزیز سئو اگر به صورت دقیق و اصولی انجام شود روند بسیار مثبتی را در پی خواهد داشت .نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همچنین استفاده از قالب هایی با برنامه نویسی خوب نیز بی تاثیر نمی باشد .
دوست عزیز منظور شما از این جمله چیه؟دوست عزیز سئو رو بیخیال بشید . سئو چیزیه که یه عده از اون کاسبی کنند .
1-اصلا سئوی سایت مهم نیست؟
2-روش های معرفی شده برای سئوی بهتر سرکاریه؟
اگر تمایل دارید ماندگاری سایتتان بیشتر شود میتوانید سایتتان را به صورت حرفه ای و تخصصی برای گوگل بهینه سازی نمایید
البته مقالاتی که در اینترنت منتشر شده اند نیز میتواند در این زمینه کمک حال شما گردد
ولی انتظار نداشته باشید با خواندن چند مقاله و .. بتونید در صدر گوگل و صفحات اول گوگل قرار بگیرید سئو مبحث های پیچیده ای دارد که توسط افراد متخصص بر روی سایتها انجام می شود
حال کلمه کلیدی که مد نظر شما هم هست خیلی مهم هستش و باید بررسی شود
با توجه به فرمایشاتتان شما بعد از قرار گیری در صفحه اول و افتی که داشتید روند و انجام فعالیت در سایتتان برای گوگل قابل قبول نبوده
حدالامکان از محتوا های کپی شده از سایت های دیگر خودداری نمایید
مقالاتی که قبلا در انجمن منتشر شده را با دقت مطالعه فرمایید و طبق آنها عمل نمایید پیشرفت قابل قبولی را خواهید داشت
یکی از مهم ترین فاکتور ها سئو را خدمت حضور دوستان بیان کردیم .
کد نویسی صحیح و استاندارد ، واکنش گرا بودن سایت ، ثبت سایت در گوگل وبمستر ، ایجاد نقشه سایت و ثبت آن در گوگل وبمستر و مدیریت دقیق و منظم بر روی سایت از مهمترین نکات سئو و بهینه سازی است .
همچنین شرکت در شبکه های مجازی نیز از گزینه های مثبت است .
علاقه مندی ها (Bookmarks)