-
مشکل با کامپوننت درج خودکار مطالب جوملا - افزونه خبر خوان
سلام دوستان عزیزم
ببخشید من باز یه مشکلی برام پیش اومد مزاحم شدم
این کامپوننت درج خودکار مطالب رو نصب کردم خوبم کار میکرد ولی نمیدونم چرا چند روزه رو دریافت فید کلیک میکنم هیچی نمیاری و صفحه مدیریت جوملا کاملا سفید نشون داده میشه هیچ خطایی هم نمیده فقط صفحه سفید نشون میده
چکار کنم مشکلش چیه ؟مرسی کمک میکنید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-23-2015 05:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
-
سلام
دوست عزیز یعنی شما کلاً تو صفحه مدیریت محتوا نمی تونید برید ؟ یا کامپوننت باز می کنید صفحه سفید میاد ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
اتوبار
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان عزیزم
ببخشید من باز یه مشکلی برام پیش اومد مزاحم شدم
این کامپوننت درج خودکار مطالب رو نصب کردم خوبم کار میکرد ولی نمیدونم چرا چند روزه رو دریافت فید کلیک میکنم هیچی نمیاری و صفحه مدیریت جوملا کاملا سفید نشون داده میشه هیچ خطایی هم نمیده فقط صفحه سفید نشون میده
چکار کنم مشکلش چیه ؟مرسی کمک میکنید .
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز از چه افزونه ای استفاده کرده اید ؟ اسم کامپوننت ؟
-
-
ویرایش توسط M0radi : 10-28-2015 در ساعت 07:28 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
sirati
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز یعنی شما کلاً تو صفحه مدیریت محتوا نمی تونید برید ؟ یا کامپوننت باز می کنید صفحه سفید میاد ؟

نوشته اصلی توسط
sirati
سلام
دوست عزيز يعني شما کلاً تو صفحه مديريت محتوا نمي تونيد بريد ؟ يا کامپوننت باز مي کنيد صفحه سفيد مياد ؟
سلام Sirati عزيز
ممنونم از پاسخ شما
نه ميتونم برم تو مديريت محتوا مشکلي ندارم الان دارم کار ميکنم فقط وقتي کامپوننت درج مطلب خودکار رو ميخوام فيلد جديد اضافه کنم يا قبلي ها رو که درست کردم ويرايش يا هر کاري انجام بدم صفحه سفيد ميشه و من از اول دوباره وارد مديريت ميشم و هيچ مشکلي هم نميبينم
اين اسم اون فايلي هست که دانلود کردم
اسم کامپوننت :
rssreader_joomina_ir
autocontent_joomina_ir
مرسي .
-
-

نوشته اصلی توسط
1000nama.ir
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز از چه افزونه ای استفاده کرده اید ؟ اسم کامپوننت ؟
با عرض سلام و ادب خدمت شما دوست عزیز
اسم کامپوننت :
rssreader_joomina_ir
autocontent_joomina_ir
ممنونم
-
-
سلام
خواهشا جواب سوالمو بدید دوستان عزیز من نمیدونم چکار کنم الان
-
-
سلام
دیر جواب می شدم شرمنده
دیده شده دوستان که میان کامپوننت دولوپ می کنند یه سری مسائل رعایت نمی کنند مخصوصا تو نوشتن نسخه افزونه یا کامپوننت
به احتمال خیلی خیلی زیاد این سنخه با نسخه 2.5 سازگاری کامل داره و با نسخه 3 جوملا مشکل داره افزونه یا کامپوننت رو بروز رسانی کنید یا نسخه برای جوملا 3 رو نصب کنید
این موارد زیاد دیده شده
موفق باشید
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)