-
کندی wamp server و قطع اتصال مداوم جوملا با آن
موفق شدم wamp و جوملا رو نصب کنم. ولی موقع کار با جولا خیلی سرعتش پایینه و قطع شدن مداومش خیلی اذیت میکنه(یعنی خیلی وقتا توی صفحه جوملا وقتی روی یه دکمه کلیک میکنم گیر میکنه) و مجبور میشم هر چند دقیقه یک بار دکمه restart all sevices رو توی آیکن سبز رنگ wamp server بزنم.
کسی در این مورد میتونه کمک کنه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-24-2015 11:26 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود بر شما !
جواب شما :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
2 کاربر زیر از parsiland عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
kamranabin
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق شدم wamp و جوملا رو نصب کنم. ولی موقع کار با جولا خیلی سرعتش پایینه و قطع شدن مداومش خیلی اذیت میکنه(یعنی خیلی وقتا توی صفحه جوملا وقتی روی یه دکمه کلیک میکنم گیر میکنه) و مجبور میشم هر چند دقیقه یک بار دکمه restart all sevices رو توی آیکن سبز رنگ wamp server بزنم.
کسی در این مورد میتونه کمک کنه ؟
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز نسخه ویندوز و ومپ شما چند هست ؟
آیا با مروگر دیگری نیز تست کرده اید ؟
-
کاربر مقابل از 1000nama.ir عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام بر 1000nama.ir
ویندوزم 7 sp1 64bit و ومپ 2.4 و 64bit است. فقط با IE تست کردم ولی حالا میخوام با mozila هم تست کنم.
ممنون از پاسختون
-
-
خواهش میکنم دوست عزیز .
پیشنهاد ما نیز استفاده از مروگر firefox هست .
همچنین جدیدترین نسخه ومپ سرور نیز 2.5 است که می توانید دانلود و نصب نمائید .
موفق باشید .
-
-
سلام
دوست عزیز یه موردی رو در نظر بگیرد!!!
وقتی شما مجازی ساز نصب می کنید ( ومپ) یا (زمپ) فرقی نمی کنه ! برای اینکه بیاد ارتباط برقرار کنه با مرورگر شما میاد از یه پورتی استفاده می کنه برای اجرا کردن سرویس های شما
اگه شما همزمان نرم افزار های مثل اسکایپ و اووو (oovoo) ویا ... داشته باشید میاد تداخل ایجاد می کنه و این اتفاق ها می افته
تو سیستم خودتون یه جستجو انجام بدید ببنید این مشکل نباشه
موفق باشید
-
-
سلام
وقتی ویندوز مجازی رو نصب کردم قبل از نصب هر برنامه ای (حتی ویروسیاب ) ، ومپ و جولا رو نصب کردم.توی ویندوز قبلیم که پورت 80 توسط iis مشغول بود ، آیکن ومپ اصلا سبز نمیشد ولی توی این ویندوز 80 ماله ومپه.
ممنون از پیامتون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)