با سلام
برای جوملا 3.3.1 یه ماژول تماس با ما حرفه ای و البته رایگان معرفی کنید
با تشکر

با سلام
برای جوملا 3.3.1 یه ماژول تماس با ما حرفه ای و البته رایگان معرفی کنید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود بر شما !
خود جوملا فرم تماس با ما داره و خیلی هم خوبه و میشه توسعش داد .
در هر صورت از لینک زیر ماژول مورد نظرتو دانلود کن ، یه خوبی که داره اینه ک کد کپچا داخلش تعبیع شده :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خدا قوت !
از کجا میارین و یا پیدا میکنین این افزونه هارو parsiland ؟؟؟؟
با اهدای سلام و ادب .نوشته اصلی توسط روشنک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با جستجو در گوگل و یا وب سایت اصلی و رسمی جوملا می توانید به افزونه های جوملا دسترسی پیدا کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
بابت این ماژول خیلی تشکر میکنم
یه ماژول برای صفحه تماس با ما میخواستم یعنی بشه از تمام صفحه استفاده کرد از این ماژول چون جمو جور بود برای تماس سریع استفاده کردم
و اینکه چرا کاربرا بعد از ثبت نام با یه پروفایل به هم ریخته واجه میشن ؟؟؟آیا مشکل از ماژول مربوطه است؟
بازم تشکر
درود بر شما !
برای تمام صفحه از تماس خود جوملا استفاده کن تقریبا همشون یه مدلن سعی کن از یکیش استفاده کنی.یه ماژول برای صفحه تماس با ما میخواستم یعنی بشه از تمام صفحه استفاده کرد از این ماژول چون جمو جور بود برای تماس سریع استفاده کردم
این بایستی بصورت آنلاین بررسی بشود در صورت تمایل میتوانید از طریق اطلاعات درج شده در وب سایت تماس بگیرید./و اینکه چرا کاربرا بعد از ثبت نام با یه پروفایل به هم ریخته واجه میشن ؟؟؟آیا مشکل از ماژول مربوطه است؟
در پناه یزدان
دوست عزیز اطلاعات رو باری خودتون پ خ کنم ؟
و اینکه برای جوملا 3.3.1 یک فرم ساز مانند ار اس فرم معرفی کنید پون هرچی جستجو کردم جز برای جوملا 2.5 چیزی ندیدم !
راهی هس بر خلاف همه ورژن جوملا از 3.3 به 2.5 کاهش بدم ! چون بیشتر افزونه ها برای جوملا 2.5 هستش
درود بر شما !
فقط و فقط آدرس وب سایت و نه چیزه دیگه . اونم تو پست بزار ، احتیاجی به خصوصی نیست ، خصوصی فقط برای سفارش و آموزش خصوصی
برای جوملا سری 3 همه افزونه ای هست.
برای سوال سومتون هم هیچ راهی نیست غیر از اینکه 3 رو حذف کنید و 2.5 رو نصب کنید که اصلا توصیه نمیشود. چون جوملا 2.5 دیگه پشتیبانی نمیشود
در پناه یزدان
علاقه مندی ها (Bookmarks)