-
آر اس فرم
با سلام
من با فرم ساز آر اس یک فرم ساختم ولی باعث در هم ریختگی هدر قالب میشه
و اینکه کدوم قسمت تنظیمات ایمیل مدیریت رو وارد کنم تا وقتی کاربر از فرم استفاده کرد یک نسخه از متن دریافتی به ایمل ارسال بشه و حتما لازم نباشه از خود مدیریت افزونه اقدام کرد ؟
و سوال اخر اینکه چجور میشه یه فرم رو در وسط صفحه قرار داد در حالت عادی فرم سمت راست صفحه قرار میگیره!
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-25-2015 07:57 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
looloo5
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
من با فرم ساز آر اس یک فرم ساختم ولی باعث در هم ریختگی هدر قالب میشه
و اینکه کدوم قسمت تنظیمات ایمیل مدیریت رو وارد کنم تا وقتی کاربر از فرم استفاده کرد یک نسخه از متن دریافتی به ایمل ارسال بشه و حتما لازم نباشه از خود مدیریت افزونه اقدام کرد ؟
و سوال اخر اینکه چجور میشه یه فرم رو در وسط صفحه قرار داد در حالت عادی فرم سمت راست صفحه قرار میگیره!
با تشکر
درود بر شما !
مشکلات عجیب و قریبی داری ؟
سایتت روی هاسته یا لوکال ؟
-
-
-
-
سلام
دوستان عزیز
با احترام
طبق قوانین انجمن از موارد تجاری پشتیبانی نمیشه
برای پرسش و پاسخ در این موارد با پشتیبانی سازنده در ارتباط باشید
موفق باشید
-
-
لطفا دوستانی که در مورد هر کدوم از این موارد میتونه راهنمای کنه در کامپوننت rsform جوملا
1- برای انتخاب ایتمهای چک باکس محدودیت گذاشت مثلا بیشتر از 3 تا نشه انتخاب کرد
2- ساخت فیلدی که برای تگ یا کلمات کلیدی باشه که کاربر بتونه برای فرم خودش کلمات کلیدی در نظر برگیره
3- روش ساخت فیلدی که برای متاتوضیح برای فرم باشه مثل گزینه بالای کاربر یرای فرمش ثبت نامی خودش متا توضیح پر کنه
4-شرط گذاشتن برای فیلد ادرس که با یک url مشخص شروع بشه فقط بعد از / تغییر کنه و همین طور شرطی باشه که در ادرس از یک سری ادرس نشه استفاده کرد و اخطار بیاد و ثبت نشه
5- برای ارسال عکس شرط سایز گذاشت در کنار شرط محدودیت حجم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)