نقل قول نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
mootools همون طور که دوستمون اشاره کردند یه فرم ورکه جاوا اسکرپیت !! از آخرین بروز رسانی جوملا 2.5 و از 3 برای پشتیبانی جوملا باهاش خیلی مشکل داره ! باهم دیگه تداخل دارند بخوام عامیانه بگم !!
اگه زمان نصب به شما خطا JHtmlBehavior::mootools not found می ده می تونید خود افزونه رو ویرایش کنید ب این صورت که تو فایل افزونه
خط رو تبدیل به کنید !! با این کار احتمال رفع مشکل وجود داره ! اما خو احتمال این میره افزونه درست کار نکنه ! واسه خودمم پیش اومده !
یه پلاگین هم هست که میاد غیر فعالش می کنه !! این درباره mootools
سلام و ممنون از پاسختون

من روي جوملا ظاهرا اصلا moo tools رو نصب ندارم. اون افزونه اي كه شما گفتين رو هم قبلا نصب داشتم و اونو روي حالت Enable قرار دادم. طبق تصوير زير:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

موقع نصب پيام JHtmlBehavior::mootools not found رو نداد. اگر لازم هست، من اون خط رو درست كنم.

اين هم عكس از تنظيمات اون افزونه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

نقل قول نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه مسئله ای هم تو این انجمن بار ها مطرح شده : این که سعی کنید از افزونه اصلی استفاده کنید ! نه از افزونه های نال شده یا کرک شده ! افزونه های اصلی هم قیمت سنگینی ندارند.دوست عزیز جای معتبر اگر تهیه می کردید 100% لایسانس داره باید باشه .
خیلی وقت ها پیش میاد قالب و افزونه های کرک شده دارای کد های مخرب باشند ! اینم چند نمونه خودم برخورد داشتم !!!
همچنین طبق قوانین انجمن و برای احترام به قوانین کپی رایت داخل انجمن از موارد تجاری پشتیبانی نمی شه ! درک کنید این مسئله رو لطفاً و موارد تجاری رو می تونید با خود فروشند ( سازنده) در میون بزارید. در صورت مشاهده مجدد پست بسته میشه.
نکته آخر : برای تهیه نسخه اصلی و لایسانس هر افزونه و قالب -اسکریپت و یا هر برنامه دیگه می تونید از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید.
موفق باشید
مايلم از افزونه اصلي استفاده كنم. قيمت ها را براي من بفرستيد دوست عزيز. ممنونم.