-
عدم آپلود شدن فایل جوملا در cpanel
سلام من تازه دارم جوملا رو یاد میگیرم از طریق سایت شما. کتاب راهنمای جوملا رو دانلود کردم. ولی همون اول کار به یک مشکل برخوردم .
وقتی در cpanel، طبق راهنما database ایجاد کردم و سپس user database ، گزینه all privileges رو پیدا نکردم تا تیکشو بزنم و
مشکل دوم اینکه نمیتونم فایل جوملا رو آپلود کنم. پوشه public_html رو اصلا در file manager ندارم.
چیکار کنم؟ اگه میشه راهنمایی کنید. میبخشید من خیلی مبتدی هستم. ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-27-2015 03:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود بر شما !
سلام من تازه دارم جوملا رو یاد میگیرم از طریق سایت شما.
دوست عزیز شما که تازه کار هستید نباید جوملا رو با نصب در هاست یاد بگیری ، چون بایستی همیشه به اینترنت وصل باشی. و شما رو با مشکل مواجه میکنه و هزینه داره برای شما.
برای یادگیری شما جوملا رو روی کامپیوتر خودت نصب کن و یا به عبارتی ساده تر رو ی لوکال هاست ، این مدلی دیگه به وصل شدن به اینترنت نیاز نداری.
وقتی در cpanel، طبق راهنما database ایجاد کردم و سپس user database ، گزینه all privileges رو پیدا نکردم تا تیکشو بزنم و
مشکل دوم اینکه نمیتونم فایل جوملا رو آپلود کنم. پوشه public_html رو اصلا در file manager ندارم.
برای حل این مشکل با مدیر هاستتون تماس بگیرید کسی بهتر ازون نمیتونه به شما کمک کنه
باز تاکیید میکنم آموزش جوملا رو با نصب در کامپیوتر شروع کنید./
باز سوالی بود در خدمتم./
در پناه یزدان
-
-

نوشته اصلی توسط
parsiland
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود بر شما !
دوست عزیز شما که تازه کار هستید نباید جوملا رو با نصب در هاست یاد بگیری ، چون بایستی همیشه به اینترنت وصل باشی. و شما رو با مشکل مواجه میکنه و هزینه داره برای شما.
برای یادگیری شما جوملا رو روی کامپیوتر خودت نصب کن و یا به عبارتی ساده تر رو ی لوکال هاست ، این مدلی دیگه به وصل شدن به اینترنت نیاز نداری.
برای حل این مشکل با مدیر هاستتون تماس بگیرید کسی بهتر ازون نمیتونه به شما کمک کنه
باز تاکیید میکنم آموزش جوملا رو با نصب در کامپیوتر شروع کنید./
باز سوالی بود در خدمتم./
در پناه یزدان
درود بر شما
ممنون از راهنماییتون
پس من شروع میکنم به نصب جوملا روی ویندوز
اگه مشکلی داشتم باتون درمیون میذارم مچکرم
-
-

نوشته اصلی توسط
yas_es
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من تازه دارم جوملا رو یاد میگیرم از طریق سایت شما. کتاب راهنمای جوملا رو دانلود کردم. ولی همون اول کار به یک مشکل برخوردم .
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز به جمع جوملا کاران خوش آمدید .
آموزش تصویری ذیل جهت ساخت دیتابیس به شما کمک شایانی میکند :
پوشه public_html نیز هنگامی که وارد فایل منیجر خود میشود در سمت چپ قابل مشاهده است و می توانید بر روی ان کلیک نمائید .
موفق باشید .
-
-

نوشته اصلی توسط
1000nama.ir
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز به جمع جوملا کاران خوش آمدید .
آموزش تصویری ذیل جهت ساخت دیتابیس به شما کمک شایانی میکند :
پوشه public_html نیز هنگامی که وارد فایل منیجر خود میشود در سمت چپ قابل مشاهده است و می توانید بر روی ان کلیک نمائید .
موفق باشید .
درود بر شما
ممنون و مچکر از راهنماییتون
-
-
سلام دوستان
من شروع کردم به نصب جوملا روی ویندوز 7 طبق کتاب راهنمای جوملا 2.5 ولی در مرحله دوم نصب ینی مرحله "پایگاه داده" مشکل دارم
در واقع نمیدونم که چه اطلاعاتی رو باید وارد کنم
و در کتاب راهنمای جوملا توضیح داده شده که شما باید اطلاعات مربوط به پایگاه داده را که قبلا ایجاد کردید وارد نمایید
ولی من نمیدونم که این پایگاه داده رو کجا و چجوری ایجاد کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
درود بر شما !
تو کتاب جوملا فارسی فکرکنم ومپ سرور باشه درسته ؟
خب برای ایجاد یک پایگاه داده پس از 2 بار کلیک بر روی آیکن ومپ و ظاهر شدن آن در کنار ساعت ویندوز ، بر روی آن کلیک کنید و با ظاهر شدن منو ، روی phpmyadmin کلیک کرده ، صفحه ی جدیدی در مرورگر ظاهر میشود ، بسته به نوع نسخه ی ومپ ، روی گزینه database کلیک کنید و نام پایگاه داده ی جدید را نوشته و بر روی ساختن یا create کلیک کنید ، کار تمام است ، حال در صفحه ی نصب مورد نظر ک گفتی همین نام دیتابیسی که ساختی رو وارد کن ./
در پناه یزدان
-
کاربر مقابل از parsiland عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
parsiland
درود بر شما !
تو کتاب جوملا فارسی فکرکنم ومپ سرور باشه درسته ؟
خب برای ایجاد یک پایگاه داده پس از 2 بار کلیک بر روی آیکن ومپ و ظاهر شدن آن در کنار ساعت ویندوز ، بر روی آن کلیک کنید و با ظاهر شدن منو ، روی phpmyadmin کلیک کرده ، صفحه ی جدیدی در مرورگر ظاهر میشود ، بسته به نوع نسخه ی ومپ ، روی گزینه database کلیک کنید و نام پایگاه داده ی جدید را نوشته و بر روی ساختن یا create کلیک کنید ، کار تمام است ، حال در صفحه ی نصب مورد نظر ک گفتی همین نام دیتابیسی که ساختی رو وارد کن ./
در پناه یزدان
ممنون و مچکر از راهنماییتون..طبق گفته شما حل شد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)