-
مهم: نمایش آیتم های k2 در صفحه
سلام خسته نباشین من چندتا مطلب از نوع k2 و به همراه تصاویر دارم که میخام به صورت آرشیو و یا بهتره بگم به صورت آرشیو زیرهم در سایت نشون بدم که با کلیک روی هرکدوم آیتم مربوطه باز بشه و مطلب و عکس نشون اده بشه از چ مازول یا روشی استفاده کنم خوبه ؟ اگر کسی آشنایی داره راهنمایی ام کنه ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-31-2015 08:01 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما می تونید از ماژول های مختلفی برای چنین کاری استفاده کنید
Raxo All Mode
Sj k2 Modules
Sp K2 Module
اینها رو جستجو کنید نتایج خوبی رو بدست میارید
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از راهنمایی تون من ماژول SJ K2 items و نصب کردم ولی تو قسمت Source Options وقتی منبع آیتم ها مو مشخص میکنم چیزی نشون نمیده ؟؟
-
-
ممنون دانلود میکنم بررسی میکنم مرسی
-
-
کی 2 با تمام سادگی دارای تنظیمات پیچیده ایست
برای اینکار بهتره بدین صورت عمل کنید تا فرایند مشکل ها رو بهتر بتونید تشخیص بدید
به مدیریت کامپوننت کی 2 برید و اونجا تمامی تنظیمات مربوطه اعم از قالب و چیدمان مطلب رو در دسته بندی ها و تنظیمات خود کی 2 اندازه تصاویر و غیره اعمال کنید
سپس برای دسته بندی های ایجاد شده در صورت نیاز حتما منو بسازید ( حالت چیدمان مطالب برای منو در خود دسته بندی کی 2 باید اعمال بشه و کاری به تنظیمات نمایش در منو نداشته باشید )
پس از انجام این کارها شما نیاز به ماژول برای نمایش محتوا دارید
که نیازی به توضیح نیست
اما اگر نمایش داده نمی شوند بی شک ماژول با کی 2 یا جوملا شما همخوان نیست از ورژن های پشتیبانی شده استفاده کنید
باز اگر مشکلی بود بی شک در زبان فارسی ماژول باید باشه که ماژول های شرکتن اسمارت اددانز همگی فارسی رو پشتیبانی می کنند
ماژول رو کاملا حذف و اطلاعات اون رو از دیتا بیس نیز حذف کنید و دوباره تلاش نمایید
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از راهنمایی توون حتما برسی میکنم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)