-
مشکل دار شدن پی در پی سایت
سلام دوستان
من یک سایت دارم بعد از چند روز نمایشش خراب میشه
هربار که ریکاوری میکنم باز بع از چند روز خراب میشه
یک بار مشکل رو سویس دهنده حل کرد گفت دلیلش این بوده
"دیتابیس وب سایت شما به دلیل وجود مشکل در برخی کوئری ها crash کرده بود که با اصلاح دستورات و repair دیتابیس مورد مرتفع گردید ."
باید چکار کنم مشکل اساسی حل بشه
با سپاس
اسم سایتم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-31-2015 02:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود بر شما !
بنده سایت شما رو دیدم ، خطای 403
معادل پارسیش : شما دسترسی به منابع سرور رو ندارید !
علت و راه حل :
IP غیرمجاز: ممکن است سرور بنابه دلایلی آی پی شما یا یک منطقه خاص (مثلاً آی پی های یک کشور) را بلاک کند. در این صورت به احتمال بسیار زیاد با خطای 403 مواجه خواهید شد. 403.6 کد این مورد در وب سرور IIS است.
جلوگیری از لیست کردن پوشهها: وب سرور ممکن است به خاطر حفظ امنیت خود (مثلاً جلوگیری از مشاهده فایلهای مخفی یا فایلهایی که برای استفاده داخلی طراحی شده اند)، از لیست کردن فایلهای موجود در یک پوشه جلوگیری کند. این مورد زمانی اتفاق میافتد که به صورت مستقیم به آدرس یک پوشه مراجعه کنید. 403.14 کد این مورد در وب سرور IIS است.
ممکن است دسترسی (Permission) ثبت شده برای فایلها یا منابع یک سایت به گونهای باشد که از استفاده کاربر از آن منبع جلوگیری کند. برای مثال ممکن است پرمیژن یک فایل یا فولدر به گونهای باشد که جلوی "اجرا شدن" یک فایل را بگیرد (403.1 در IIS) یا به گونهای باشد که جلوی "خوانده شدن" آن را بگیرد (403.2 در IIS) یا به گونهای باشد که جلوی نوشته شدن بر روی آن فایل را بگیرد (403.3 در IIS).
سه مورد بالا معمولاً دلیل بوجود آمدن خطای 403 میباشد اما موارد اضافی نیز وجود دارد که ممکن است باعث بوجود آمدن این خطا شود که عبارت اند از:
ممکن است فایل htaccess موجود بر روی سایت از دسترسی بازدیدکنندگان به یک منبع، صفحه یا پوشه خاص جلوگیری کند (معمولاً کد 403.8 در IIS).
ممکن است استفاده از آن منبع فقط در حال امن اس اس ال امکانپذیر باشد. در این گونه موارد نیز احتمالاً با خطای 403 مواجه میشود. (کدهای 403.4 و 403.5 در IIS)
ورود غیرمجاز: البته معمولاً در این حالت خطای 401 نشان داده میشود اما گاهاً به دلایلی خطای 403 نشان داده میشود. مانند زمانی که شما نیاز به ورود به حساب کاربری خود برای دسترسی به یک منبع خاص را داشته باشید.
ممکن است درخواستهای زیادی از طرف یک آی پی مشخص به سرور ارسال شده باشد. در این صورت سرور برای حفظ آپ بودن خود، طبق پیکربندیهایش، از دسترسی کاربر به سایت جلوگیری میکند (403.502 در IIS).
و در آخر :
- همیشه از سایت خود پشتبان تهیه کنید
- اگر با موارد گفته شده در بالا مشکل حل نشد ، فقط و فقط به دست مدیر سرور و خودتون و یا کسی که سایت رو طراحی کرده حل خواهد شد./
در پناه یزدان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)