-
مشکل در سایت
سلام و احترام
مشکل سایت ما: این مشکلو با پشتیبان دامین وهاست سایت مطرح کردم :
(((( حدود یکی دوماهیه بالپ تابم با ویندوز 7 از خونه با دو مودم متفاوت از دواپراتور متفاوت یکی ADSL ودیگری وایمکس میرم سایت نمیره با همین لپ تاپ از شرکت میرم به سایت میره.مودم ها چندبارخاموش روشن شدن.با *****شکن وبی *****شکن هم فرقی نمیکنه.آی پی ام داینامیکه.یعنی وقتی مودم رو خاموش روشن کردم آی پی ام قبل وبعدش عوض شد. بخش مدیریت و ایمیل را میره ولی خود سایت نه.دلیلش چیه؟اشکال از کجاس؟
جواب اونها:
- سایت شما بررسی شد.
فایل htaccess جوملا شما خالی است و مشکل به احتمال زیاد برای این است.
لطفا با طراح سایتتان مشکل را پیگیری کنید.
-
htaccessیه فایل کانفیگ هست که در آن با استفاده از یکسری دستورات می توانید سایت خود را مدیریت کنید ، در این باره منابع زیادی در اینترنت وجود دارد که میتوانید استفاده کنید .
من سایت شما را بررسی کردم فایل .htaccess را رینیم کردم و یک صفحه test.html ساختم که اگر چک کنید خواهید دید ک صفحه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لود میشود در صورتیکه صفحه ایندکس سایت شما ارور میدهد . باید هم صفحه index.php و هم فایل .htaccess سایت خود را بررسی و مشکل یابی کنید .))))
ممنون میشم راهنمایی فرمایین. آدرس سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از ftnftn عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
11-02-2015 04:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)