سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: مشكل در كامپوننت k2

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

Exclamation مشكل در كامپوننت k2

دوستان من يك ماجول k2 tools توي صفحه ي اصلي وب سايتم دارم كه 10 آيتم آخر اضافه شده از چند catagory رو نمايش ميده. من مي خام وقتي روي اين آيتم ها كليك ميشه توي فقط اطلاعات اون آيتم نمايش داده بشه ولي الان وقتي روش كليك ميكنم انتهاي صفحه اصلي اطلاعاتش نمايش داده ميشه. و اين مشكل رو فقط توي صفحه اصلي دارم. از آدرس موقت زير ميتونيد ببينيد منظورم چيه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    توي بقيه پيج ها مشكلي ندارم و فقط توي صفحه اصلي اينجوره.
    ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. کاربر مقابل از pariya1420 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

3. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

parsiland
    Guest
    درود بر شما !

ببینید توصیه میکنم کا 2 رو حذف کنید و از خود جوملا مطالب رو مدیریت کنید تا با این مشکل هم مواجه نشید ، این قابل حل شدن هست ، ولی کا 2 ارورهای زیادی داره از جمله ناسازگاری با تاریخ خورشیدی البته من حلش کردم ، و....

برای مدیریت مطالب جوملا هم میتونید با بنده از طریق وب سایت در ارتباط باشد ، مدیریت مطالب جوملا واقعا عالی و قویه ./

در پناه یزدان

5. کاربر مقابل از parsiland عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط parsiland [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    درود بر شما !

ببینید توصیه میکنم کا 2 رو حذف کنید و از خود جوملا مطالب رو مدیریت کنید تا با این مشکل هم مواجه نشید ، این قابل حل شدن هست ، ولی کا 2 ارورهای زیادی داره از جمله ناسازگاری با تاریخ خورشیدی البته من حلش کردم ، و....

برای مدیریت مطالب جوملا هم میتونید با بنده از طریق وب سایت در ارتباط باشد ، مدیریت مطالب جوملا واقعا عالی و قویه ./

در پناه یزدان
    با تشك را از جواب شما.
    من ميخام بعدا قابليت ثبت آيتم توسط بازديدكنندگان رو فعال كنم و همچنين به extra fileld ها رو هم لازم دارم كه article ها همچنين قابليتهايي ندارن

نقل قول نوشته اصلی توسط parsiland [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    درود بر شما !

در پناه یزدان
    با تشك را از جواب شما.
    من ميخام بعدا قابليت ثبت آيتم توسط بازديدكنندگان رو فعال كنم و همچنين به extra fileld ها رو هم لازم دارم كه article ها همچنين قابليتهايي ندارن

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)