با سلام
من تازه عضو سایت شدم و می خوام یه سایت برا خودم طراحی کنم
در صفحه اخر نصب با کلیک روی دکمه نصب هیچ اتفاقی نمیفته و اروری هم داده نمیشه .میشه راهنماییم کنید.
مراحل رو هم طبق اموزشها انجام دادم
[IMG]file:///C:/Users/sorrow/Desktop/12.jpg[/IMG]

با سلام
من تازه عضو سایت شدم و می خوام یه سایت برا خودم طراحی کنم
در صفحه اخر نصب با کلیک روی دکمه نصب هیچ اتفاقی نمیفته و اروری هم داده نمیشه .میشه راهنماییم کنید.
مراحل رو هم طبق اموزشها انجام دادم
[IMG]file:///C:/Users/sorrow/Desktop/12.jpg[/IMG]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز به جمع جوملا کاران خوش امدید .
قصد دارید جوملا را در هاست نصب کنید یا کامپیوتر تان ؟
هاست شما چیست ؟
از کدام جوملا و کدام گروه استفاده میکنید ؟
مراحل نصب را از طریق یک مرورگر دیگر چک نمائید .
همچنین آدرس عکسی که دادید از روی کامپیوتر است جهت مشاهده عکس توسط دوستان باید آن را در آپلود سنتر اپلود و آدرس آن را قرار دهید .
موفق باشید .
با تشکر
از جوملا فارسی 3.4.4
کدوم بهتره ؟ هاست یا کامپیوتر؟
اموزشی از پایه برا طراحی سایت سراغ دارید ؟ یعنی از مفاهیم اولیه تا ... چون من هیچی تو این زمینه بلد نیستم . مثلا همین هاست که فکر میکنم همون دامنه میشه .
سلام
برای شروع میتونید به صورت لوکال کار کنید و در ادامه روند پیشرفت خودتون رو ادامه بدبد .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
. در ضمن میتونید کتاب آموزش جوملای آقای نوید زراعتی که در سایت قرار داره رو مطالعه بفرمایید.
موفق باشید
با سلام مجدد
من هنوزم نتونستم نصب کنم . چیکار کنم ؟
ورژن انگلیسیو هم امتحان کردم نشد
میشه اموزش و نرافزارای لازم برای wampserver و نصب جوملا رو بزارین
دوست عزیز کتابی که در سایت از آقای زراعتی هست گزینه مناسبی برای شماست . درضمن اگر آموزش خاستید به صورت خصوصی پیام بدید در خدمتم(البته تا جایی که وقت داشته باشم)
سلام من هم مشکل دوست عزیزمان را دارم هاست من دایرکت ادمین هست و تمام کارهای کانفیگ رو هم انجام دادم + ایجاد دیتابیس اما برای فراخوانی نصب باید به قسمت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بروم تا قسمت نصب را بیاورد ولی باز هم دکمه نصب را می زنم ارور
Internal Server Error
ظاهر میشود
موقع نصب برنامه توبخش دیتا بیس این ارور رو میده instl_error_initialise_schema چکار باید بکنم
نوشته اصلی توسط hamedvb [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز به جمع جوملا کاران خوش آمدید . لطف کنید سوال جدید را در تاپیک جدید مطرح کنید .
مشکل شما این هست که اصلا این دامنه را ثبت نکرده اید !!!!!!
لینک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مشاهده کنید !!!!!
اول باید دامنه ثبت شود .سپس به هاست متصل شود . پس از نسبت به نصب جوملا اقدام شود .
موفق باشید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)