-
ارور هنگام بازکردن قالب سایت در جوملا
من دیشب ی سری تغییرات تو قالبم دادم بعد از اون هروقت تو جوملا رو قالبم کلیک می کنم ارور زیر رو میده:
DateTime::__construct(): Failed to parse time string (28-08-10094) at position 10 (4): Unexpected character
حالا باید چیکار کنم؟؟؟ورژن جوملامم 3.5 هستش
سایت مال خودم نیست توروخدا کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-10-2015 05:22 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود بر شما !
اصلا نترسید ، سعی کنید تو دنیای آی تی و وب نترس باشید چون همیشه ازین مشکلات هست
دقیقا بگید چکار کردید تا راهنماییتون کنم
در ضمن سایت روی لوکال هست یا روی هاست ؟
در پناه یزدان
-
-
من دوتا ایکون تنظیمات تو قالب بود که دسترسی شو نو از تو قالب برداشتم .اونم نمی دونم دسترسی به هاست دارم از کجا تشخیص بدم که رو هاسته یا لوکال؟
-
-
درود بر شما !
ببین کاربر گرامی ، منظور از لوکال اینه که : سایتتون رو روی کامپیوتر نصب کردید و مدیریت و ... میکنید به عبارتی از نرم افزارهای ومپ و یا زمپ استفاده کردید و کامپیوتر خودتون رو به سرور تبدیل کردید ، این مدل طراحی وب سایت عالیه ، چرا ؟ چون همه کارهای وب روی کامپیوتر شما انجام میشه و رد نهایت روی هاست سوار میشه :
منظور از هاست :
یعنی سایت شما دارای آدرس اینترنتی هست مثلا mysite.com و سایت شما در فضای اینترنت ( روی هاست و سرور ) پیاده سازی شده و همگان میتونن سایت شما رو ببینن.
خب حالا با این توضیحات بنده بگو سایتتت کجا سواره ، روی لوکال یا هاست ؟؟؟؟
در صورت وجود هر گونه مشکل میتوانید با بنده از طریق وبسایت که در امضا هست در ارتباط باشد ./
در پناه یزدان
-
-
-
-
سایت تو چه مرحله ای هست ؟
تازه نصب کردی یا صفحه و ... هم ساختی ؟
-
-
صفحه هم ساختم از لحاظ تنظیمات اخراش بود که این جوری شد
-
-
خب بریم سراغ راه حل اول :
به مدیر هاستتون بگید که هاست رو به قبل از این مشکل برگردونه .
دوستان و همکاران شدیدا توصیه میکنم که سایت رو روی لوکال راه اندازی و کامل کنید و زمانیکه تکمیل شد به هاست منتقل کنید ، با این روش هم در اینترنتتون صرفه جویی میکنید و هم تصحیح خطا راحتتر میباشد. و همیشه در هر مرحله ای از ساییتون بک آپ تهیه کنید تا رد بروز هر گونه مشکل آنرا ریکاوری کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)